2821
2789
عنوان

عکس رنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 33 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

در حد معاینه داخلی یا بدتر؟ شستشو هم دادن برات؟ چه مدت طول کشید؟

در حد معاینه اس ولی وقتی مایع رو داخل میریزه ی کوچلو درد داره قابل تحمل برای من ۳ بار مایع حاجب تزریق کرد ولی راستش اخرش دیگه ضعف کردم ولی ی ثانیه بود دردش نه شستشو ندادن همون اولش فقط با بتادین شستشو کردن 

در حد معاینه اس ولی وقتی مایع رو داخل میریزه ی کوچلو درد داره قابل تحمل برای من ۳ بار مایع حاجب تزری ...

ممنون از توضیحاتت ان شاالله خبر خوش بارداریتو بدی😘

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
هنوز عکس رنگی نگرفتی 

نه عکس رنگی نگرفتم ...ولی همین ماه که رفتم دکتر نه معاینه کرد نه سونو انجام داد فقط پرسید پریودات منظمه یا نه گفتم منظم شده  متفورمین که میخورم و وزن کم کردم ..اونم فقط قرص کلومیفن واسم نوشت   گفت این قرص احتمال چن قلویی رو میبره بالا اگه میخوای استفاده کن اگرم نه  صبر کن تا 1سال طبیعی باردار شی 

راستش من یه سال و چن ماهی میشه که اقدامم ولی از این مدت فقط چن ماهشو میشد انتطار داشت واسه بارداری بقیش به خاطر شرایط کاری همسرم دور بودیم از هم و اینکه اقدام درستی نداشتیم ....چن روز در ماه همدیگرو بیشتر نمی دیدیم

من همون ماهی که عکس گرفتم باردار شدم

با اینکه روز 14 سیکلم فولیکول 13 داشتم و دکترم گفت واسه بارداری خوب نیست.

البته من بارداری دوممه

بارداری اولم ماه دوم اقدام باردار شدم.

سالهاست که از آغوش گرمت محرومم مادر.....
منم مثل شمام😢😢دکتر به شما نگفته باید چیکار کنید؟؟؟

عکس و که  دید گفت سالمی و ماه بعد بیا آی یو آی کن فکرکنم اوخر تیر بود منم دیگه نرفتم دکترازونموقع تادوماه پیش که فهمیدم پرولاکتینم کمی بالاس دارو داد خوردم یکهفته دیگه میرم آزمایش بدم ببینم پایین اومده یانه؟؟آرزوبه دلم موند منم بگم سینه هام دردمیکنه حالت تهوع دارم الم بلم عکس بیبی چک بزارم ولی خبری نیست

خداجون ممنونم ازت
عکس و که  دید گفت سالمی و ماه بعد بیا آی یو آی کن فکرکنم اوخر تیر بود منم دیگه نرفتم دکترازونمو ...

😢😢😢

انشاالله که خبر باردار شدنتو میدی

منم اواخر مرداد عکس گرفتم دکتر گفت فولیکولات خوبه ۸۰ درصد حامله میشی ولی خبری نیست😔

خدایا خسته ام😢
عکس و که  دید گفت سالمی و ماه بعد بیا آی یو آی کن فکرکنم اوخر تیر بود منم دیگه نرفتم دکترازونمو ...

چرا وقتی سالمی بهت گفته بیا ای یو ای  ؟هزینه ای یو ای چقدره؟ برای چی هست ای یو ای

من بعداز عکس رنگی هیچ سونوی انجام ندادم فقط رفتم دکتر عکسو دید گفت برو این ماه بدونه دارو اقدام کن چونکه درصد بارداری بالا میره برای ماه بعدم کلومفین داد با آمپول داد