2777
2789
عنوان

سیسمونی

345 بازدید | 29 پست

سلام مامان خوشگلا،میشه اگر زحمتی نیست یه لیست از لباسایی که واسه کوچولوهاتون تو سیسمونی خریدین بگین؟!!لیستای اینترنتی و لیستایی که داخل فروشگاه میدن ،خیلی چیزای غیر ضروری و خرده ریز داره.من یه مامان اولیم کمکم کنیییین😢😢😢

من تقریبا همه چی خریدم.زیردکمه دار خیلی خوبه سرهمی هم خوبه ولی جوراب نداشته باشه که زود کوچیک میشه.

چشم برهم زدنی مرد کوچک من بزرگ مردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سر بالا کنم.

الهییی عزیززممم

انشاءالله خدا نی نی قشنگت رو برات حفظ کنه و صحیح و سالم بیاد بغلت 

و زایمان راحتی داشته باشی 

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نینیت زمستونیه قنداق فرنگی خیلی خوبه من نینیم تابستونی بود به دردم نخورد

چشم برهم زدنی مرد کوچک من بزرگ مردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سر بالا کنم.
من تقریبا همه چی خریدم.زیردکمه دار خیلی خوبه سرهمی هم خوبه ولی جوراب نداشته باشه که زود کوچیک میشه.

عزیرم اینجا بیشتر میگن زبر دکمه به درد میخوره

واقعا لازم میشه؟اخه قسمت پاهای نی نی کخ لخت میمونه

اره زیر دکمه دارم میخوام.فقط سایزارم نمیدونم مثلا نمیدونم چنتا صفر و یک و اینا بگیرم

عزیرم اینجا بیشتر میگن زبر دکمه به درد میخوره واقعا لازم میشه؟اخه قسمت پاهای نی نی کخ لخت میمونه

اره بهش سرهمی هم میگن...چون وقتی بچه رو بغل میکنن لباسش بالا نمیره درواقع بچه کنترل شدست

عزیرم اینجا بیشتر میگن زبر دکمه به درد میخوره واقعا لازم میشه؟اخه قسمت پاهای نی نی کخ لخت میمونه

از زیر لباس دیگه

اره زیر دکمه دارم میخوام.فقط سایزارم نمیدونم مثلا نمیدونم چنتا صفر و یک و اینا بگیرم

سایز صفر زیاد نگیر چون بچه زود بزرگ مبشه .بعضی نینیهام درشتن سایز صفر همون اولشم اندازشون نمیشه