2777
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 29 پست
اینو نگفتی یعنی چی؟؟

یعنی شلوار هم پاش میکنن

ولی اون دکمه دار باعث میشه بلوزش بالا نره و پهلوهاش سرما نخوره 

دائم هم لباسش بهم نریزه 

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرهمی جورابدار برای دخترم دو تا دوه گرفتم، هر دو تاش رو فقط یک بار پوشید.... به این دقت کن که بچه ات بچه تابستونه یا زمستون. اگه بهار و تابستونه که اصلا سرهمی جورابدار نگیر براش. 

ولی برای بچه زمستون بکار میاد. به قول دوستان جوراب نداشته باشه؛ عمر استفاده اش بیشتر میشه. 

من دختر دو ماهه بود، سرهمی 3-6 ماه تنگش شد و پاش توش مچاله میشد....

من سایز صفر ۴ دست خریدم .شلوار اضافی هم خریدم.که شامل شلوار و بادی و مانتو و کلاه .سایز ۱ سه دست .سایز ۲ دودست .۴تا هم سر همی بدون جوراب خریدم .و سه تا لباس مهمونی .چندتا هم سایز یک و دو خریدم بقیه باشه با خود نی نی میخرم

پارچه خشک کن خیلی لازمه.

چون کوچولوتون زمستونیه سر همی بافت هم احتمالا بدرد میخوره.

دختر من بهمنی بود من پاپوش وکلاه وژاکت بافتنی نوزادی هم براش بافتم.چون چند روز اول چند بار برای تست و...بچه بیرون برده میشه.

در مورد سایز لباس هم خیلی صفر نخر میمونه رو دستت.بیشتر ومعمولایک کاربردیتره.بعدم ۲.

زیر دکمه ای قطعا ضروریه مخصوصا حلقه ایش که راحت تن بچه کنی وروش هر چی خواستی تنش کنی.

من اصلا زیر دکمه ای آستین دار وحتی نیم آستین هم نگرفتم.

"كان حسين بن علي علیه السلام  يقول من دمعتا عيناه فينا دمعة أو قطرت عيناه فينا قطرة اثواه الله عز وجل الجنة."
پارچه خشک کن خیلی لازمه. چون کوچولوتون زمستونیه سر همی بافت هم احتمالا بدرد میخوره. دختر من بهمنی ...

اره کیسه خواب هم واسه بچه های زمستون واجبه ...پارچه خشک کن هم گرفتم

اره کیسه خواب هم واسه بچه های زمستون واجبه ...پارچه خشک کن هم گرفتم

اره کیسه خواب ما بهش میگیم قنداق فرنگی هم لازمه.من چون بچه پاهاش توش جمع میشه استفاده نکردم

بعدم من دوتا بچه زمستونی داشتم با پارچه ی کشمیر چندتا ژیله دوختم زیر لباس رویی وروی زیر دکمه تنشون میکردم.خیلی خوب بود.به کلی دوستمم که بچه زمستونی داشتن دادم استفاده کردن.

پسر زمستونی اول من دیگه ماشالله ۱۸ سالشه 😊

"كان حسين بن علي علیه السلام  يقول من دمعتا عيناه فينا دمعة أو قطرت عيناه فينا قطرة اثواه الله عز وجل الجنة."

من از خشک کن به عنوان دورپیچ استفاده میکردم.

بچه هام عادت داشتن دورشون میپیچوندم راحت میخوابیدن