من هفت ساله ازدواج کردم و بچه دار فعلا نشدیم الان خواب دیدم شوهرم زن گرفته و باردارم شده موقع زایمانشه به منم میگن بیشش وایسه بنظرتون خیلی بد هست خوابم
من هفت ساله ازدواج کردم و بچه دار فعلا نشدیم الان خواب دیدم شوهرم زن گرفته و باردارم شده موقع زایمان ...
عزیزم این خواب نتیجه مشکلیه ک داری و مسلما خیلی بهش فکر میکنی منم با شوهرم مشکل داشتم مدام خواب میدیدم ولم کرده دوسم نداره و منو نمیخواد بعدشم طبق فرموده پیامبر ص حتی خواب بد رو به هیچ عنوان نباید بد تعبیر کرد چون خواب هر آدمی بین زمین و آسمان بالای سر اون شخص میچرخه تا یه نفر بیاد و اونو تعبیر کنه براش ک اگه بد تعبیر کنه بد میشه و اگه خوب تعبیر کنه اتفاق خوب میفته .😊 پس خیره انشالله خودت باردار میشی 😊
دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭 الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃 لامصب خودش ب تنهایی ده تا ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه 😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خونهای ریخته، عشقهای گم شده، آبروهای رفته، بغضهای شکسته، اشکهای چکیده، و آبهای از جوی رفته را تو باز میگردانی ای باز گردانندهی از دست رفته ها!