2777
2789

بح بح خیلی قراره خوش بگذره حسابی استفاده کن 

کلی عکسای یادگاری بگیر من ک عکس نگرفتم هیچی 

جزوه ها رو نوت برداری کن عقب نمونی 

با همه جلسه اول اوکی نشو خیلی با هیچچچ پسری رل نزن اگرم زدی ب کسی نگو 

سعی کن حواست خیلی جمع کلاس باشه قبل اینک بری سر کلاسات جزوه هاتو بخون چون ممکنه استاد از درس کلاس قبلی سوال بپرسه یهو دیدی جواب درست دادی بهت نمره آخر ترم داد 😍😍

خودشون جزوه میدن مینویسی یا حاظری میدن یا کتاب معرفی میکنن 

کلاس ک تموم شد ی جا هست ک میتونی بری چایی و قهوه و غذا اینا بخوری اسمش سلف هستش سلف دانشگاه 

اسی فقط ی چیزی بهت بگم

اگه با یه پسر خیلی خوب برخورد کنی همه جارو پر میکنه ک فلانی با منه و اینجوری و اونجوریه...حواست به این باشه چون خیلی توهمین پسرای دانشگاه (من خودم پشت کنکوریم اینارو دوستم گفته بود که بعدا دردسر شده بود)

و اینکههه امیدوارم سالهای هیجان انگیز و عالی زندگیت و تجربی کنی دیگهه و موفقیتای بالاتر😎❤️

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی فقط ی چیزی بهت بگماگه با یه پسر خیلی خوب برخورد کنی همه جارو پر میکنه ک فلانی با منه و اینجوری و ...

وای چقد بد

نه سعی میکنم با هیشکی نباشم

ونک زندگی میکنم. تامام
بح بح خیلی قراره خوش بگذره حسابی استفاده کن کلی عکسای یادگاری بگیر من ک عکس نگرفتم هیچی جزوه ها رو ن ...

دوست دختر پیدا کنم یا نه

خیلی دو دلم

ولی اکیپ دوس دارم

ونک زندگی میکنم. تامام
همونه اسمش عوضشده

اخه بجز حجاب انگار ب چیزای دیگه م گیر میدن یکی از رفیقام میگفت مقنعه ش گم شده مجبور شده با شال بره حراستی شده😐

وای چقد بدنه سعی میکنم با هیشکی نباشم

ولی با دخترا گرم بگیر رفیق پیدا کن اما خیییلیم صمیمی نشو ک همه چیو بشون بگی❤️

درستهبعد استایل اینام در حد شومیز و شلوار بگ اوکیه؟دیگه لازم نیست واسه تلفن حرف زدن از استاد اجازه گ ...

دانشگاه چی هستی ؟

اگه آزادی شومیز تا بالای باسن گیر نمیدن با شلوار بگ فقط جلو باز با کراپ نباشه 

اگه دولتی هستی مانتو بالای زانو نه خیلی بلند نه خیلی کوتاه اوکیه یکم باید نسبت به آزاد پوشیده تر بری 

برای تلفن هم بی ادبی به استاده صحبت کنی وسط کلاس بیشترشون بدشون میاد بهتره بعد کلاس صحبت کنی یا بری بیرون 

برای بیرون رفتن بعضی استاد حساسن اجازه بگیر بعضی استادا حساس نیستن همین جوری میری بیرون 

اجازه گرفتن یعنی دستت فقط ببر بالا چیزی نمی خواد بگی 

تو هنوز نیومدی ولی امیدوارم مادری باشم که حسرت قشنگیای دنیا به دلت نمونه قشنگ مامان🎀👶 

اخه بجز حجاب انگار ب چیزای دیگه م گیر میدن یکی از رفیقام میگفت مقنعه ش گم شده مجبور شده با شال بره ح ...

اینجا ایرانست. 

زندگی چیست ؟خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن ‌‌     ‌کی میگه سفید شدن مو ارثیه؟سفید شدن موهام حرصیه

ترم اول هم صمیمی نشو با پسرا ترم اول انگار سریال ترکی این با اونه فردا با اینه خلاصه که جوگیرن  😂😂پسر خوبا ترم های آخر اوکی میشن 😉😂😂

تو هنوز نیومدی ولی امیدوارم مادری باشم که حسرت قشنگیای دنیا به دلت نمونه قشنگ مامان🎀👶 

دانشگاه چی هستی ؟اگه آزادی شومیز تا بالای باسن گیر نمیدن با شلوار بگ فقط جلو باز با کراپ نباشه اگه د ...

دانشگاه تهرانم

ترم اول چادر بپوشم ضایعس؟😂

کلا با چادریا اوکین بچه های دانشگاه یا نه؟!

پس شومیز و اینا اجازه میدن. 

ونک زندگی میکنم. تامام

یعنی چی چیکار کنی؟؟؟ توضیحی بده

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد