2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میخوام امروز بپزم استرس دادی بهم 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

زرده تخم مرغ توش بزن

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

لپه و برنج هر کدوم یه استکان. گوشت ۳۰۰ گرم پیاز متوسط یدونه با ادویه و سبزی تازه یا خشک تخم مرغم یدونه کوچیک کافیه . برنجت مثل کته دم بزار دون باشه ولی زیاد سفت نباشه لپه هم خوب بپزه نیم کوب کن . با این دستور هرگز هگز وا نمیره خوب ورز بده توپ کردی نیم ساعتم بزار تو یخچال بعد بنداز تو سس جوش شده نهایت ۴۰ دقیقه با حرارت متوسط 

راستی به آب برنجت قبل پخت زردچوبه بزن زرد و خوشرنگ میشه روغنم نزن 

اینو یکی از کاربرا گذاشت.دستور پختشو به ما نداد.شما بپرس شاید به شما گفت،ما هم این وسط مستفیض شدیم😁😁

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمی‌پرستن😆

گوشت چرخکرده ۵۰۰گ

لپه ۱۵۰گ

برنج ۷۵گ

سبزی خشک ۳ق‌غ

رب ۲ق‌غ سر پر(اگر کارخونه ایه ۳ تا بزن)

گوجه فرنگی ۲ع

پیاز ۲ع بزرگ

تخم مرغ ۱ع

الوسیاه.زرشک.پیاز داغ.گردو.زعفران

سبزی شامل:ریحان سفید و سیاه.ترخون.مرزه.نعناع

گوشت کم جرب باشد و لپه را ۳ساعت خیس کنید و گوجه فرنگی را رنده کرده و الوسیاه و گردو و زرشک را خیس میکنید و گوشت را ۲ تا ۳ بار چرخ میکنید

برنج ب همراه ۱پیمانه اب و۱ق‌چ نمک روی خرارت گذاشته و مقداری زعفران اضافه میکنید و اجازه میدهید اب برنج کشیده شود سپس ابکش میکنید

۱ع پیاز را خورد کرده و تفت میدهید و ادویه ها رب اضافه کرده و کمی بیشتر تفت میدهید سپس پوره گوجه فرنگی اضافه کرده تفت میدهید سپس نمک و ۱.۵ لیتر اب اضافه کرده و در قابلمه را میگزارید تا بجوشد(نصف بیشتر کوفته ها باید در سس باشد)

لپه هارا تا حدی ک براحتی در دست له شود میپزید

سپس گوشت چرخکرده لپه ها سبزی را در غذاساز ریخته و میکس میکنیم 

سپس ادویه ها و پیاز رنده و اب گرفته شده را اضافه کرده و ۳ دقیقه میکس میکنید

سپس تخم مرغ اضافه میکنید و ۵ دقیقه میکس میکنید تا مواد کشدار شود

سپس برنج اضافه کرده و ورز میدهید انثد ک مثل ی چسب بشه 

سپس فزم میدهید و وسط ان از مواد میانی قرار میدهید و میبندیدبا دست نم دار فرم بدین دستتونو یکم خیس کنید فرم بدید و ترک گیری کنید اصلاااااا نباید روش ترک باشه

کوفته هارو میتونی بزاری یخچال یکم استراحت کنه یا مستقیم بندازی تو سس حتما قبل انداختن تو سس بازم ترک گیری کن 

اروم بنداز تو سس داغی ک با خرارت ملایم در حال جوشیدنهخرارت اولش باید کم باشه در قابلمرم نباید بزاری ۱۵ دقیقع بدون در

بعد بکم سبزی خشک ب سس اضافه کن درشو بزار اروممممممم بپزه

گوشت چرخکرده ۵۰۰گلپه ۱۵۰گبرنج ۷۵گسبزی خشک ۳ق‌غرب ۲ق‌غ سر پر(اگر کارخونه ایه ۳ تا بزن)گوجه فرنگی ۲عپی ...

ایول بابا چه حوصله ای به خرج دادی ♥️

⁦♥️⁩