2777
2789
خیلی خیلی زیاد شده هیچ ربطی هم ب تمیزی ندارن یکی کافیه تو فامیل بگیره کل فامیل میگیرن😢همشم بخاطر حی ...

میدونم گلم که ربطی به نظافت نداره

واگیره دیگه

منم شنیدم خیلی زیاد شده   

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم...

اگه امکانشو داری نفت رو امتحان کن، یکباره خلاص میشی، من یکی از نزدیکانم مبتلا شده بود چقدر گریه میکرد طفلی خیلی وسواسیه ٲخه، شامپوشو زد، اتو مو و سشوار، سس مایونز، نم کننده همه رو امتحان کرد، ٱخر از سر ناچاری با ترس و لرز نفت زد خلاص شد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

استارتر تو مدارس هم زیاده  اره ربطی به نظافت نداره اتفاقا به موهای خشک میچسبن، سه متر میپره شپ ...

خاک‌بر سرشون ما یکی از بچه ها فامیل گرفت مادرش کار بدی کرد پنهان کرد ما رفتیم‌خونش روضه و همه مهمان ها روضه ک کودک داشتن‌و همبازی دخترش بودن گرفته و با مادر و خواهر همه بچه ها 😭😭😭😭

خيلي سخته

هرروز حمام با گرم

با شونه ريز موهاتو شونه كن

سركه رو بزار گرم شه اسپري كن لاي موهات روش يه پلاستيك بكش نيم ساعت بعد دوش بگير بعد با سشوار گرم سشوار كن

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏
خاک‌بر سرشون ما یکی از بچه ها فامیل گرفت مادرش کار بدی کرد پنهان کرد ما رفتیم‌خونش روضه و همه مهمان ...

دقيقا همين بلا سر ما اومد

ماهم رفتيم روضه نميدونستيم بچه صاحبخونه شپش خلاصه بچه هامون با خودشون شپش اوردن واي پدره هممون درومد تا خونه رو پاك سازي كنيم

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏

عزیزم من این راه حلی که میگم به چن نفر دیگه گفتم نتیجه گرفتن

از سس مایونز استفاده کن

سسو به تمام موهات بزن تا همه موهاتو بپوشونه بزار به مدت ۸ ساعت رو موهات بمونه بعدش خوب بشور و شونه کن

♡دخترم♡ تو زیباترین هدیه خداوند به من و پدرت هستی ،    بی صبرانه منتظرتیم😍

عزیزم شامپو نلا برا بچه ها و خانمای باردار هم قابل استفادست،همین بلا سر من و دخترم اومد داشتم سکته میکردم ولی نترس باید حوصله داشته باشی من روغن زیتون ب سر دخترم زدم بعدش موهاشو جمع کردمو پلاستیک گذاشتم روی سرش حداقل باید سه ساعت بمونه بعدش بردمش حمام با شونه ی خیلی ریز موهاشو با همون روغنها توی حمام شونه کشیدم حسابی بعدش شامپو زدم شستم دوباره شونه زدم از حمام ک اومد حسابی سشوار و شونه،منم شنیدم اتو مو هم خوبه،حسابی موهاشو گشتم چندتا دونه رشک مونده بود کشیدم بیرون از سرش

اگر به معجزه اعتقاد نداری شاید فراموش کرده ای که خودت یک معجزه ای!

خودم هم شامپو نلا ک زدم بازم ی چیزایی مونده بود هر روز یا سرکه سیب یا روغن زیتون سشوار و شونه،مرتب جارو بکش و لباساتو عوض کن بشور همینطور ملحفه و روبالشتی،در ضمن تا خوب خوب نشدی تو خونه روسری سرت باشه ک جایی دیگه نریزه،انشاالله ک زود جواب بگیری من شنیدم تاید دستی هم بزنی ب موهات خوبه ولی خودم امتحان نکردم

اگر به معجزه اعتقاد نداری شاید فراموش کرده ای که خودت یک معجزه ای!
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز