اگه امکانشو داری نفت رو امتحان کن، یکباره خلاص میشی، من یکی از نزدیکانم مبتلا شده بود چقدر گریه میکرد طفلی خیلی وسواسیه ٲخه، شامپوشو زد، اتو مو و سشوار، سس مایونز، نم کننده همه رو امتحان کرد، ٱخر از سر ناچاری با ترس و لرز نفت زد خلاص شد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
استارتر تو مدارس هم زیاده اره ربطی به نظافت نداره اتفاقا به موهای خشک میچسبن، سه متر میپره شپ ...
خاکبر سرشون ما یکی از بچه ها فامیل گرفت مادرش کار بدی کرد پنهان کرد ما رفتیمخونش روضه و همه مهمان ها روضه ک کودک داشتنو همبازی دخترش بودن گرفته و با مادر و خواهر همه بچه ها 😭😭😭😭
عزیزم شامپو نلا برا بچه ها و خانمای باردار هم قابل استفادست،همین بلا سر من و دخترم اومد داشتم سکته میکردم ولی نترس باید حوصله داشته باشی من روغن زیتون ب سر دخترم زدم بعدش موهاشو جمع کردمو پلاستیک گذاشتم روی سرش حداقل باید سه ساعت بمونه بعدش بردمش حمام با شونه ی خیلی ریز موهاشو با همون روغنها توی حمام شونه کشیدم حسابی بعدش شامپو زدم شستم دوباره شونه زدم از حمام ک اومد حسابی سشوار و شونه،منم شنیدم اتو مو هم خوبه،حسابی موهاشو گشتم چندتا دونه رشک مونده بود کشیدم بیرون از سرش
اگر به معجزه اعتقاد نداری شاید فراموش کرده ای که خودت یک معجزه ای!
خودم هم شامپو نلا ک زدم بازم ی چیزایی مونده بود هر روز یا سرکه سیب یا روغن زیتون سشوار و شونه،مرتب جارو بکش و لباساتو عوض کن بشور همینطور ملحفه و روبالشتی،در ضمن تا خوب خوب نشدی تو خونه روسری سرت باشه ک جایی دیگه نریزه،انشاالله ک زود جواب بگیری من شنیدم تاید دستی هم بزنی ب موهات خوبه ولی خودم امتحان نکردم
اگر به معجزه اعتقاد نداری شاید فراموش کرده ای که خودت یک معجزه ای!