2777
2789
فقط سرکه خالی بزنی راه بعدیش اینه که دونه اسفند رو با یک لیوان آب جوش دم کنی آبش رو بریزی به سرت و ...

خب رشک هام‌با سرکه میمیرن ؟؟؟شپس ها افتادن ولی رشک داره سرمون هنوز😢

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

درمان شپش با شامپوي پرمترين هست. تخماي شپش رو هم بايد از موها جدا كني با دست. اخيرا شنيدم شب تا صبح موها رو با سس مايونز آغشته كن و صبح بشوري خيلي جواب ميده، انگار چربي دشمنشه

یه روش تضمینی بلدم من حالا با خودته انجام بدی یا نه اگه  یتوتی هرروز ریز ریز اتو مو بکش و سشوا ...

نه بابا چه کاریه این شونه ای که من گرفتم فلریه با دوبار شونه همش رفت تازه موهاش تا کمرشه

شامپوي معمولي بزن و خوب بشور . بعد شونه رو بزن تو سركه و شونه كن و بشور.  احتياط كن تو چشمش نره .زنده هاش از بين ميرن ميمونه تخما. تخما رو يكي يكي با  دو انگشت بكش بيرون و زير ناخن  بشكن. معمولا بعد شامپو تخما هم ميميرن . براي احتياط بايد همه تخما رو بكشي بيرون. يكي دو هفته چك كن كه تخم  جديدي نباشه و تموم ميشه. موهاي بقيه رو هم كنترل كن . لباسا رو هم حسابي بشور

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
اونقدر تو نی نی سایت خوندم خدا شاهده دیشب خوابشو دیدم

خیلی خیلی زیاد شده هیچ ربطی هم ب تمیزی ندارن یکی کافیه تو فامیل بگیره کل فامیل میگیرن😢همشم بخاطر حیوانات خانگی هست

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز