2777
2789
عنوان

انجيلا👩

| مشاهده متن کامل بحث + 106434 بازدید | 933 پست

دوستان اينم قسمتهاى امروز 🌹🌹🌹🌹

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
دوستان اينم قسمتهاى امروز 🌹🌹🌹🌹

مرسي عزیزم.... حسابی کنجکاو هستم ببینم چی ميشه ته این داستان 

هر زنی.....برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که..... باشانه انگشت هايش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید:هر جور ک باشی زیبایی 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مرسي عزیزم.... حسابی کنجکاو هستم ببینم چی ميشه ته این داستان 

خواهش مى كنم دوست خوبم 😘

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
راستى نبودين گفتين چن وقتى نيستين  😍

سلام.راستش تصمیم گرفتیم با همسرم از اینترنت کمتر استفاده کنیم.هر چند وقت یه بار میام داستانو میخونم.نمیدونم چی بگم.دلم میخواست یه سیلی محکم بزنم تو گوش انجیلا.دختر احمق باز داره میافته تو چاه.من از ادمای پولدار و کله گنده میترسم.مخصوصا اونایی که الکی ادای مسلمون بودن درمیارن.تا حالا چند تا دروغ بهش گفته.این چطور مسلمونیه.

سلام.راستش تصمیم گرفتیم با همسرم از اینترنت کمتر استفاده کنیم.هر چند وقت یه بار میام داستانو میخونم. ...

اره واقعا خيلى بى ارادست

داستانه بدی نیست ولی خداییش خیلی خیلی تخیلیه 

یکی از تخیلات نویسنده اون قسمتیه که مهبد ماشین و خونه به نام انجیلا کرده چه جوری بدون شناسنامه میشه اینکارو کرد 

حالا زمان خونه رو میگیم یه چیزی شاید شناسنامه دستش بوده ولی برای ماشین چه جوری سند به نام زده

دیگه نویسنده یه کم داره به شعور ما خواننده ها توهین میکنه

داستانه بدی نیست ولی خداییش خیلی خیلی تخیلیه  یکی از تخیلات نویسنده اون قسمتیه که مهبد ماشین و ...

سند رو تا اونجايى كه من ميدونم كاراش و ميكنن بعد مدارك مى برن بقيه ى كارها اينجورى هم ميشه سند زد حتما مهبدم كارا ى انتقال سند رو زده بعد شناسنامه ش و گرفته سند رو قطعى كرده 

داستانه بدی نیست ولی خداییش خیلی خیلی تخیلیه  یکی از تخیلات نویسنده اون قسمتیه که مهبد ماشین و ...

من خدمت يكى ديكه از خوانندگان عرض كردم ايشون نويسنده كتابن نه نى نى سايت كه هر چى دلشون بخواد يا دروغ بنويسن كتاباشون چاپ ميشه بعد از اين كه از كانال برداشته ميشه پس حتما بايد تأييد بشه از همه لحاظ بعد چاپ دوست خوبم 🌹🌹🌹🌹🌹

عزيزم من از همسرم پرسيدم چون خيلى خريد و فرو ش كرده ميگه مهم اونه كه مالشو به نام ميزنه شما ميتونى مالت و به هر كى خواستى بيخشى اگه خريدار نبود يا مدارك فقط امضاى شماس كه به نام مى كنى خيلى مهمه بعد اونيكه به نامش خورده   أون قسمت باز مى مونه بعد اون طرف كه اون مال به اسمش خورده مداركش و مى بره و امضا مى كنه سندشو ميگيره شما كافيه اسم طرف و بگى ا

🦋 💘💘   انجیلا  💘💘🦋

داستان #انجیلا💘💘

#قسمت_سی ام و ششم بخش اول

با افکاری که داشتم نمی دونستم از اومدنش خوشحال باشم یا ناراحت ..

ولی  شور و حال آنا دیدنی بود  اونقدر از اومدن مهبد خوشحال شده بود که بلند بلند می خندید ...

خوب آنا  از چیزی خبر نداشت و فکر می کرد دامادش اومده ..حالا دیگه اونم پیر شده بود و به زحمت راه میرفت ...

ولی با این حال هنوز فرمانده ی خونه ی ما بود ....

دستپاچه شده بود که چطوری از مهبد پذیرایی کنه که در شان اون باشه ....اما من فقط یک فکر تو سرم بود و اونم دونستن حقیقت بود و بس ....

مهبد تا رسید بالا اولین چیزی که گفت : دختر من کو ؟مونس من کو ؟

مونس رفت جلو و پرید بغلش  ..

حالا مونس هم نسبت به اون همین حالت رو داشت و احساس می کردم اونم دل تنگ مهبد شده ..

بعد رفت سراغ آنا و گفت : وای که نمی دونین چقدر مشتاق دیدارتون بودم خیلی جاتون خالی بود من تا یکبار شما رو نبرم دبی خیالم راحت نمیشه ..و با من دست داد ...

کمی به من خیره شد  و خندید و با شدت منو کشید تو بغلش وگونه ام رو بوسید و گفت : ای بابا زنمی دیگه قبول کرده بودی  ..

بزار بوست کنم دلم برات تنگ شده بود ...بعد همین طور که کفشش رو در میاورد گفت : راستی انجیلا دیشب چیزایی که برای خونه خریده بودیم از دبی رسید ..

من نمی دونستم چیکارش کنم خودت باید باشی تا به سلیقه ی خودت بچینی ..

گفتم : حالا بیا تو بعدا در موردش حرف می زنیم ...

نگاهی با تعجب به من کرد و پرسید : خوشحال نشدی ؟..می خوای برگردم ؟

گفتم : چرا ...,,نه این چه حرفیه ؟ خوش اومدی ...

ولی خیلی زود متوجه شد که اوقات من تلخه و با زرنگی خاص خودش تردید رو تو صورتم دید .....

به آنا که با رباب خانم مشغول ناهار درست کردن شده بود گفت : آنا جون چیکار کنم از دست دخترتون مثل گل اقاقیا دل نازکه ...

زود میره تو لاک خودش ...

آنا گفت : معلومه جونم دختر من بایدم ناز داشته باشه ...با همین ناز بزرگش کردم ....

گفت : چشمم کور دندم نرم ما که خریداریم .... آنا جان برای من زحمت نکشین من و انجیلا ناهار میریم بیرون ..

#ناهید_گلکار

@nahid_golkar

داستان #انجیلا💘💘

#قسمت_سی ام و ششم بخش دوم

منم از خدا می خواستم چون باید باهاش حرف می زدم ... ساعتی بعد با هم تو ماشین بودیم ...

روشن کرد و راه افتاد ..و گفت : با این ماشین راحتی ؟

گفتم : زیاد سوارش نشدم ..هنوز بهش عادت ندارم خیلی پیشرفته است ...

گفت : عادت می کنی ..بعد دستشو گذاشت زیر چونه ی من و گفت : نبینم اون چشم های قشنگت اینطور غمگینه ..

تو رو خدا حرفتو بزن شکل علامت سئوال شدی .. برای همین آوردمت بیرون..حرف بزن بگو ببینم  از چی ناراحتی ؟ من کار بدی کردم ؟

گفتم : مهبد رو راست باشیم بهتره ...من از دروغ بدم میاد ..

تو خانواده ی منو دیدی نه به چیزی تظاهر می کنیم و نه به اونچه که نیستیم خودمونو نسبت میدیم ..

من اینطوری بزرگ شدم .. وقتی زن احمد بودم به من می گفتن خانم دکتر من اعتراض می کردم و از همه می خواستم اسم خودمو صدا کنن ....

ولی می بینم تو اینطوری نیستی ...تو این مدت من چیزایی متوجه شدم که ذهنم رو آزار میده ..

گفت : یکی بهت حرفی زده آره ؟ اینطوره ؟چون وقتی از دبی اومده بودیم اینطوری نبودی ؟ حالا چی شده ؟..

من ساکت شدم چون نمی تونستم دروغ بگم ..

کمی رفت تو فکر و احساس کردم سرعتش رو زیاد کرده و بر آشفته شده  ...

یک مرتبه با صدای بلند گفت : می دونم به چی فکر می کنی من اومده بودم که همین ها رو به تو بگم ..باید رو در رو حرف می زدیم ....

بگو کجا بریم که دنج باشه و راحت صحبت کنیم ....

یک رستوران سنتی یکم خارج از شهر سراغ داشتم آدرس دادم و با هم رفتیم اونجا ..

خوشحال شد و گفت : به به اینجا قلیون هم داره ..تو می کشی ..

گفتم : نه اصلا اهلش نیستم ....پرسید اشکالی نداره من بکشم ؟

گفتم : نمی دونم من از قلیون بدم میاد چیز مزخرفیه خیلی به آدم صدمه می زنه ..چرا می خوای دهنت رو بد بو کنی ؟

گفت : یک وقت ها مزه میده ..

#ناهید_گلکار

@nahid_golkar

داستان #انجیلا💘💘

#قسمت_سی ام و ششم بخش سوم

با هم ناهار خوردیم و بعد او یک قلیون سفارش داد ..

چایی هم آوردن هنوز مهبد در مورد چیزی که می خواست بگه حرفی نزده بود  ..ولی وقتی شروع کرد به کشیدن قلیون ..گفت : نمی خوام ازت بپرسم چی فکرت رو آزار میده بزار من حرف بزنم اگر بازم معمایی تو ذهنت بود حلش می کنم ..

قول میدم هر چی پرسیدی جواب میدم نمی خوام رازی بین ما باشه ..ولی فقط امروز ..من اهل سئوال و جواب پس دادن نیستم دلیلشو الان برات میگم ..نه که اخلاق بدی داشته باشم ..به خاطر خودت دوست ندارم این روال زندگیم بشه ...

بعد نفس بلندی کشید و یک پوک محکم زد به قلیون و دودشو تو هوا رها کرد و گفت : من زندگیم رو خودم ساختم نه از کسی کمک مالی گرفتم نه کمک فکری ..

الان در کنار آدم های مهمی کار می کنم که سود مالی اونا دست منه ....

فقط اینو بهت میگم که  باید مراقب باشم چون من دستِ  پشت پرده ی این در آمد ها هستم ...

کوچکترین خطایی بکنم رفتم اونجا که دست کسی بهم نرسه ..خودت مردم ما رو میشناسی تا ببینن کسی داره به جایی میرسه براش هزار جور درد سر درست می کنن ..من مجبور بودم  طوری رفتار کنم که انگار تو دبی زندگی می کنم ...

حتی پدر و مادر و زن و بچه م رو هم از همه مخفی کردم و گفتم هیچکدوم اینجا نیستن ..به شهاب هم همینو گفتم ..و اون زمان نمی دونستم عاشق تو میشم ..

ولی دنبال فرصت بودم تا بهت راستشو بگم .. پدرم تاجر چایی تو بازاره ..تو سن بیست سالگی زنم دادن ..

راستش اون زن خوبی بود ولی اصلا بهم نمی خوردیم دوستش نداشتم ..این اواخر هم خیلی با من بکن و نکن می کرد که از تحمل من خارج بود ...و اونقدر کرد تا دیگه ازش بیزار شدم ...

دکترم نیست ,معلمه ..ولی اگر تو اونو دیدی و منو سر زنش کردی که چرا باهاش نساختم من حرفتو قبول می کنم به خدا در حقش بدی نکردم فقط نمی خواستم باهاش زندگی کنم همین ..از بچگی زنی می خواستم شکل تو به خانمی تو و صبوری تو ...

من از صبح تا شب با هزاران مشکل سر و کار دارم می خوام وقتی اومدم خونه دیگه جواب گوی سئوالات یک نفر نباشم و تا موقع خواب تو سر و کله ی هم نزنیم ....

اونقدر جیغ کشید و داد و هوار کرد که بچه های منو روانی کرد ...

#ناهید_گلکار

@nahid_golkar

داستان #انجیلا💘💘

#قسمت_سی ام و ششم بخش چهارم

گفتم : بچه ها ؟ گفت : من دوتا بچه دارم ..ولی راستش فکر می کنم دومی مال من نیست ...

گفتم : نگو ..تو رو خدا دیگه دروغ نگو ..یک زن مومن داشتی به خدا گناه می کنی ..تو به من راست بگو من برای هر حقیقتی آماده ام ولی اگر دروغ بگی دیگه نمی بخشمت ...

گفت : نمی دونم به خدا شک کرده بودم ...تو راست میگی ..خیلی خوب دو تا پسر دارم امیر حسین کلاس چهارمه و امیر محمد پنج سالشه ....

گفتم : حالا منو می بری تا پدر و مادرت رو ببینم ؟

گفت: چشم اونا هم خیلی دلشون می خواد تو رو ببینن.

گفتم : من دوتا سئوال دارم می تونم ازت بپرسم ؟

گفت : آره عزیزم امروز آزادی منم رو دنده ی راست افتادم  ...

پرسیدم  : قاسم کیه ؟

گفت : اسم شناسنامه ی منه مادرم همونو صدا می کنه حریفشم نمیشم ..گفتم ولی من شناسنامه ات رو دیدم مهبد بود ..

گفت : عوض کردم دیگه ....خوب دیگه چی ؟ پرسیدم : دقیقا کارت چیه ؟

گفت : من با یک نفر شریک شدم و تلویزیون وارد کردیم کارمون گرفت ..حالا با کمک چند تا از سرشناس های مملکت داریم  همین کار رو می کنیم ... می خریم می فروشیم ..وارد می کنیم ..

سود ها شم خیلی خوبه و خدا رو شکر رو روال خوبی هستیم ..ولی باید آسته برم . آسته بیام ..می دونی که گربه شاخم نزنه ..

لطفا  به دوست و آشنا های  من توام باید همینو بگی که من میگم ...باید زندگی با من رو یاد بگیری ..یک چیزایی رو نباید بگیم  ..

کسی پدر و مادرم رو نشناسه ..متوجه که هستی چی میگم ؟...

.گفتم راستش نه ,,من نمی فهمم این کارا برای چیه ؟ تا حالا تو این طور زندگی ها نبودم ..

میشه بیشتر توضیح بدی برای چی باید به مردم دروغ بگیم ؟

گفت : همین رو بدون چیز مهمی نیست ..

گفتم که مردم چشم دیدن آدم های پول دار رو ندارن ...

گفتم : مهبد شاید من  نخوام که اینطوری زندگی کنم  منو ببخش نمی تونم پا به پای تو دروغ بگم ...

#ناهید_گلکار

@nahid_golkar