2777
2789
عنوان

انجيلا👩

| مشاهده متن کامل بحث + 106429 بازدید | 933 پست

وای من گفتم زیرسرش بلند میشه 'شد

گفتم با کاطم ازدواح میکنه ولی هنو معلوم نیس یا خدا طلاق بگیره بره با کاظم  

مردک زشت ادعاشم میشه...اه

ولی مطمئنم که احمد بازم کثیف کاریش رو ادامه میده و این طلاق میگیره 

جانی و دلی ای دل و جانم همه تو...
بچه ها انجيلا اسم تركيه كسى مى دونه معنيش چيه؟

ینی روشن شدن ...اشکار شدن 

ولی اگه توجه کنید بعضی جاها گفته که انجلا ...در اصل انجلا ینی اشکار شدن و روشن شدن...انجیلا رو نمیدونم.

جانی و دلی ای دل و جانم همه تو...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اونموقع شلخته بوده ديگه انجيلا براش لباساى خوشگل مى گيره و ست مى كنه

لباساش ست شده خودش که کثیفه. اه میگن وای به روزی که گدا معتبر شود. 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️

اگه کاظم برگرده سراغ انجیلاخودم میکشمش😈

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
اگه کاظم برگرده سراغ انجیلاخودم میکشمش😈

از دست تو نيلسا حالا چرا مى كشيش 😂

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
حالم بهم خورد.دلم میخواست احمدو خفه کنم.مردک هرزه.وای چقدر حرص خوردم

اره پررو پررو اومده اعترافم ميكنه حالا خوبه به زور بهش دادن انجيلا رو و خوشگلم هست زنش واى به روزى كه خودش سرو شكلى داشت  براى همينه ميگم مرد بايد إنسان باشه و تعهد به خانوادش والا هيچ چيزى خيانت رو توجيه نمى كنه 

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

يه سرى مردا مريضن خيانت مىكنن بعد يه سرى خانما ميان ميگن خوب زنه بى حجاب بيرون مى بينه زنا حجابشون حفظ كنن مردا يه جوريشون نميشه خيانتم نمى كنن والا بلا اگه مرد كثيف باشه زنه خودش حوريه بهشتيم باشه بازم چشم كثيفش دنبال ناموس مردمه ولى چشم پاك باشه و براى خانوادش ارزش قائل باشه هزاريم زن هاى جورواجور بيرون ريخته باشن اينكارو نميكنه من نميدونم اين چه توجيهاتيه كه متاسفانه بعضى از خانمها ميارن نه تازه اقايون 

ینی روشن شدن ...اشکار شدن  ولی اگه توجه کنید بعضی جاها گفته که انجلا ...در اصل انجلا ینی اشکار ...

اها مرسى عزيز دلم از توضيحت 🌹❤️❤️

رم عزیز و مهربان سپاسگزارم از گذاشتن داستان برای  ما

خواهش مى كنم دوست خوبم😍😘

لباساش ست شده خودش که کثیفه. اه میگن وای به روزی که گدا معتبر شود. 

اره واقعا تازه به دوران رسيده براى همين جور ادماس

وای من گفتم زیرسرش بلند میشه 'شد گفتم با کاطم ازدواح میکنه ولی هنو معلوم نیس یا خدا طلاق بگیره بره ...

يعنى هنوز كاظم زن نگرفته بنده خدا تا كى ميخواد صبر كنه