2777
2789
عنوان

انجيلا👩

| مشاهده متن کامل بحث + 106429 بازدید | 933 پست
مرسي خانومي

خواهش مى كنم عزيزم

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
ممنون رم عزیز احمد ممکنه بچه دار نشه یا هم زیر سرش بلند بشه 

حدست درست بود هودين عزيز بچه دار نشد احمد 

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این دختر چقد بدبیاری میاره😩

اره واقعا ولى هر چى فكر مى كنم چه جورى دورى از بچشو تحمل مى كنه خييييييييلى سخته 😔😔

اره واقعا ولى هر چى فكر مى كنم چه جورى دورى از بچشو تحمل مى كنه خييييييييلى سخته 😔😔

خیلی از خانوم ها اینکارو میکنن.یکی از اقوام ما بچه هاشو داد به شوهرش و طلاق گرفت رفت.حتی به بچه هاش سر نمیزنه.قبلا خیلی بچه هاشو دوست داشت

خیلی از خانوم ها اینکارو میکنن.یکی از اقوام ما بچه هاشو داد به شوهرش و طلاق گرفت رفت.حتی به بچه هاش ...

واقعا خيلى سخته نمى دونم چى بگم ولى از يه طرفم ما از دل اونا خبر نداريم 😔😔

واقعا خيلى سخته نمى دونم چى بگم ولى از يه طرفم ما از دل اونا خبر نداريم 😔😔

میدونم براش سخته.ولی اون ۲تا طفل معصوما چه گناهی داشتن😦

بنظرتون انجیلا میتونه بچه رو بسرپرستی قبول کنه؟

میدونم براش سخته.ولی اون ۲تا طفل معصوما چه گناهی داشتن😦 بنظرتون انجیلا میتونه بچه رو بسرپرستی قبول ...

ا

اره واقعا تو دعواها ى زناشويى و جدايى بچه ها بيشترين اسيب و ميبنن 

فكر كنم بتونه يه كم داستانش شبيه ليلاس تو داستان دل

ا اره واقعا تو دعواها ى زناشويى و جدايى بچه ها بيشترين اسيب و ميبنن  فكر كنم بتونه يه كم داست ...

من فقط همین داستانو دنبال میکنم.ولی شوهرم خوشش نمیاد میگه بیا خودم برات قصه تعریف کنم😆

من فقط همین داستانو دنبال میکنم.ولی شوهرم خوشش نمیاد میگه بیا خودم برات قصه تعریف کنم😆

مگه شوهرت خونس ميبينه كه داستان ميخونى. بزار واست تعريف كنه خو😆

🦋 💘💘   انجیلا  💘💘🦋

داستان #انجیلا💘💘

#قسمت_بیستم و سوم- بخش اول

همین طور که من تعریف می کردم اون ذوق می کرد و منو تشویق می کرد که چقدر تو شجاعی ..

اگر من بودم اصلا به فکرم نمی رسید ..

ولی مسئولیت بچه کسی رو قبول کردن کار سختیه زود تصمیم نگیر ..به نظر من داری عجله می کنی ...

چند روز نگهش دار اگر بازم خواستی هر کاری تو گفتی منم می کنم ..

باهات موافقم یک بچه می تونه شادی بیشتری به زندگی ما بده ..ولی قول بده توجه بیشتری به من بکنی که حسودی نکنم ...

گفتم : تو و حسودی ؟ محاله باور نمی کنم ..

گفت : البته که شوخی می کنم ولی خودت می دونی که من چقدر به توجه تو نیاز دارم ..

گفتم : باور کن که هیچ کس تو این دنیا مثل من نمی تونه برای اون مادری کنه ..اگر باور می کنی این بچه رو خدا سر راه من قرار داده ...

گفت : سر راه ما ...منم می خوام پدرش بشم مثل اینکه ...

باشه تو اول از خودت مطمئن بشو ..من با تو هستم و ازت حمایت می کنم ..خودم پی گیر میشم و مونس رو دختر خودمون می کنیم ..

چقدر خیال منو راحت کردی ..همش می ترسیدم تو به خاطر بچه غصه بخوری ..

از خوشحالی اینکه احمد موافقت کرده بود بی خودی  می خندیدم و نمی تونستم خودمو نگه دارم گفتم: تو و ترس ..ندیدم از چیزی بترسی ؟

گفت : ای بابا تو چرا منو از همه چیز مبرا کردی ؟ منم آدمم ..

ولی باور کن اگر در مورد تو باشه ترس دارم ..تو نازنین تر از اونی هستی  که کسی بخواد تو رو غصه دار ببینه ...

اونشب من تا صبح مونس رو تو بغلم گرفته بودم ..

گذاشتمش بین خودمو و احمد و خوابیدم .. ..

انگار اونم منو پذیرفته بود با نگاه محبت آمیزی تو صورتم خیره می شد ...

#ناهید_گلکار

@nahid_golkar

داستان #انجیلا💘💘

#قسمت_بیستم و سوم- بخش دوم

فردا کمی دیر تر رفتم سر کارو  از آنا خواستم رباب خانم روبرای کمک به من بفرسته مونس رو گذاشتم پیش اون و رفتم ولی دل تو دلم نبود و دلم می خواست زود تر برگردم ..

کارامو  انجام دادم و اجازه گرفتم رفتم برای انجام دادن کارای سر پرستی مونس ...

وقتی برگشتم واقعا تشنه ی دیدن اون بچه بودم و متوجه شدم که واقعا این من بودم که به اون نیاز داشتم ....

رباب خانم وقتی می خواست بره ازم پرسید می خوای یکی رو پیدا کنم هر روز بیاد و ازش مراقبت کنه ؟

گفتم : کسی رو میشناسی ؟

گفت : آره ..فردا میگم بیاد شما خونه باشی بهتره با اوضاع خونه تون آشنا بشه ...

فردا اصلا سر کار نرفتم و منصوره خانم که زن میان سالی بود به زندگی من وارد شد ..

از همون بر خورد اول متوجه شدم ازش خوشم میاد و می تونم بهش اعتماد کنم زن مهربون و با صداقتی به نظرم رسید  ....

همین طورم شد و اون به زودی اوضاع خونه ی منو تو دستش گرفت و علاوه بر اینکه از مونس نگهداری می کرد خونه رو تمیز و مرتب نگه می داشت و غذا های خوشمزه هم می پخت ...

و من اینطوری با خیال راحت به کارام می رسیدم و خودم  افتادم دنبال کارهای سرپرستی ..

هر کس رو میشناختم دوست و آشنا واسطه کردم تا بالاخره ..

موفق شدم برگه های سر پرستی رو بگیرم ..

کارای قانونی اونو انجام دادم و مونس مال من شد و اسمش رفت تو شناسنامه ی منو و احمد.....

دیگه هر چی دلم می خواست مونس رو بغل می کردم به یاد آویسا و لحظاتی که در حسرت آغوش اون سوخته بودم ...

می بوسیدمش ..

خیلی زود اون چاق و سر حال شد  و من فهمیدم که دختر زیبایی رو خدا نصیبم کرده ...

#ناهید_گلکار

@nahid_golkar

داستان #انجیلا💘💘

#قسمت_بیستم و سوم- بخش سوم

وقتی موندن مونس قطعی شد من بیشتر از قبل  دوستش داشتم ولی  ..

تمام مدت به یاد آویسا بودم دلم می خواست پیشم باشه تا خواهرشو ببینه ....

تازه هر بار که اون بچه رو بغل می کردم به یاد آویسا بودم ..که چطور دست تقدیر نذاشت براش مادری کنم ....

از وقتی اون رفته بود مدرسه من جرات پیدا کردم و با مدیر و معلمش جریان زندگی مو در میون گذاشتم .. تا اونا با من برای دیدنش همکاری کنن ..

بیشتر اوقات سعی می کردم زمانی که مدرسه تعطیل میشه برم و اونو از دور ببینم ..

آویسا  گاهی به من نگاه می کرد ..شاید نگاه مشتاق منو درک می کرد چون بی تفاوت از کنارم نمی گذشت ..

شنیده بودم که بهش دروغ نگفتن که مادر واقعی اون کسی نیست  که بزرگش کرده ولی گفته بودن زن بی مسئولیتی بودم  که به خاطر یک مرد دیگه اونو و پدرشو رها کردم ..

می دونستم که یعقوب ذهن اون بچه رو که در حال رشد بود نسبت به من خراب میکرد  بدون در نظر گرفتن روحیه و احساس  و آینده ی اون ،   فقط می خواست آویسا رو برای همیشه از من دور کنه ..

تازه موبایلی  خریده بودم که دور بین داشت ..و هر بار که به دیدنش می رفتم از دور یک عکس ازش می گرفتم ...

منصوره خانم از مونس خوب مراقب می کرد و خیالم راحت شده بود و به کارای خودم که  مدتی بود درست نمی رسیدم مشغول شدم ..

یکی از وظایف من تو کلینیک این بود که هر روز تعداد مریض ها و دریافتی های اونا رو برای هر چهار دکتری که اونجا بودن کنترل می کردم و تحویل می دادم ..

#ناهید_گلکار

@nahid_golkar