2777
2789
عنوان

انجيلا👩

| مشاهده متن کامل بحث + 106429 بازدید | 933 پست

چه عجب بعد از اين همه استرس داستان بالاخره امروز به ذره شادمون كرد

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اتفاقا خوبه چیزهای که یعقوب و خانوادش ازش گرفته بودن احمد بهش داده اعتماد بنفس مهربانی و توجه و احترام همه چیز که زن میخواد احمد بهش داد  الان دانپزشکه ووضعشم خوبه تازه دختره خیلی شانس داره 

خدایا امیدم به توست ناامیدم مکن  

سلام عزیزم امیدوارم همیشه سلامت باشین هم شماوهم خانم گلکار.ممنون ازشما که داستانای ایشونواینجامیذارین.فعلاهمراه شماهستم واین داستان میخونم.البته داستان دل ویکی مثل توروهم خوندم واقعاخانم گلکارقلم شیوایی دارن وچقدردرتصویرکشیدن صحنه هااستادن طوری که احساسات همه برانگیخته میشه واون لحظه هاروجلوی چشم خودش مشاهده میکنه وخودشوغرق این داستان البته واقعی میکنه.منکه واقعالذت بردم البته یه چندوقتی بودکه رمان نخونده بودم.تشکر⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘ودست مریزادخانم گلکارخسته نباشین🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷البته یه خواهش ازشماهم داشتم اگه ممکن هست براتون داستانای رعناومن یک مادرم وماهی خانم روهم که توداستان دل گفتین ازخانم گلکارهست اینجابذارین ممنون میشم.منتظر پاسختون هستم.😚😚😚😚😚لطفاسلام ماروهم به خانم گلکاربرسونین واززحماتشون تشکرکنین انشاا.همیشه سلامت وشادباشن😚😚😚😚😚😚

سلام عزیزم امیدوارم همیشه سلامت باشین هم شماوهم خانم گلکار.ممنون ازشما که داستانای ایشونواینجامیذاری ...

عزيزم ممنون بابت اين همه إبراز احساس راجع بِه اينكه داستانهاى خانم گل كار عزيز و اينجا ميذارم كه من وخودم و لايقش نميدونم بدون تعارف ميگم من فقط ميخواستم دوستانى كه مثل من علاقه دارن و با ايشون اشنايى ندارن  با هم اين داستانها رو بخونيم لذت ببريم تبادل نظر كنيم و در اخر درس بگيرييم همين دوست خوبم 😘😘😘😍😍😍🌹🌹😘

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

وای باز که اینا ادامه زندگی میدن ؟

دلم نمیخواد بااحمد باشه 

هنوزم میگم کاظم اخرش اونو میگیره...خودم میدونم زیر سر احمد بخاطر موقعیتی که براش جا میفته بلند میشه اونم میره با کاظم ازدواج میکنه 

اونموقع من ی نفس راحت میکشم 

جانی و دلی ای دل و جانم همه تو...
اسم یکی ازداستانارواشتباه نوشتم😶😶😶😶😶اینجاتصحیح میکنم داستان یکی من یکی تو.ببخشید😉😉😉😉😉😉الب ...

اين من اين تو اسم داستان كه داستان بسيار زيبا و متفاوتى داره كه اونم واقعيه راجع به گذاشتن داستانها رعنا و من يك مادرم ايشون اين داستانهارو إز كانال برداشتن وديگه امكانش نيست داستان رو من اينجا بذارم اگه تو كانال بود حتما براتون ميذاشتم دوست خوبم ولى كتاباى اين داستانها چاپشده و در دسترسه عزيزم البته أين من اين تو هنوز چاپ نشده و رعنا نيز اينطور كه ايشون گفتن در حال چاپ 

وای باز که اینا ادامه زندگی میدن ؟ دلم نمیخواد بااحمد باشه  هنوزم میگم کاظم اخرش اونو میگیره. ...

منم همين فكرو مى كنم كه زير سر احمد بلند شه اينجور كه بوش مياد

سفارش کتاب های عزیز جان - رویایی که من داشتم - ماهی خانم - من یک مادرم🌺💐

سفارش پکیج کامل با تخفیف 10درصد👉👉

📞 تماس با نشر داستان

09124214589

021.66928316

با ارسال رایگان

سلام عزیزم امیدوارم همیشه سلامت باشین هم شماوهم خانم گلکار.ممنون ازشما که داستانای ایشونواینجامیذاری ...

عزيزم اين شماره تلفن وايشون تو كانالش ميذارن براى علاقمندان كه ميخوان كتاب رو تهيه كنن نميدونم تو كتابفروشى ها هست يا نه چون سر نزدم ولى چهار تا كتابى كه چاپ شده با اين شماره ميتونيد سفارش بديد كه بالا براتون گذاشتم🌹🌹🌹❤️

اسم یکی ازداستانارواشتباه نوشتم😶😶😶😶😶اینجاتصحیح میکنم داستان یکی من یکی تو.ببخشید😉😉😉😉😉😉الب ...

عزيزم نظرتون هم براى ايشون فرستادم ممنون كه همراهى ميكنيد

عپ

چى شد چرا اينجورى شدى عپ چيه