2777
2789
عنوان

انجيلا👩

| مشاهده متن کامل بحث + 106432 بازدید | 933 پست
من خیلی عصبانیم. میخوام یکم غر بزنم.  اون انجیلای احمق هرچی سرش میاد حقشه. ایندفعه که تقصیر کس ...

واى چه قدر عصبانى فكر كنم انجيلا دم دستت بود كشته بوديش😄

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
من خیلی عصبانیم. میخوام یکم غر بزنم.  اون انجیلای احمق هرچی سرش میاد حقشه. ایندفعه که تقصیر کس ...

ولى بى شوخى منم از دستش عصبانى شدم بعد از دوتا شوهر اونوقت بى گدار به اب بزنى

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ولى بى شوخى منم از دستش عصبانى شدم بعد از دوتا شوهر اونوقت بى گدار به اب بزنى

اصلا یه ادم مزخرفیه. مثل دخترای 15 ساله که تازه به بلوغ رسیدن تصمیم میگیره. فقط میخواد همه چیزو کشف کنه هیچ غلطیم نمیکنه. 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️
واى چه قدر عصبانى فكر كنم انجيلا دم دستت بود كشته بوديش😄

دقیقا اگه دم دستم بود باهش فیزیکی برخورد میکردم. 😁

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️
اصلا یه ادم مزخرفیه. مثل دخترای 15 ساله که تازه به بلوغ رسیدن تصمیم میگیره. فقط میخواد همه چیزو کشف ...

حالا حرص نخور خيلى به هرحال وقايع داستان گذشته و تمام شده فقط ماها كه ميخونيم بايد درس بگيريم  عزيزم😘

میگه من پول برام مهم نیست آنجیلا ولی برعکس وقتی میخواست عقد کنه با مهبد میگه یاد چیزهای که به اسم  کرده افتادم  دیگه بله گفت به نظرم همش تقصیرخودش بود دیگه چندتا شوهرتویکی اشتباه کردی تو دومی دیگه اشتباهت کمترمیشه یا اگر دوباره شکست خورد برا برا سوم یا ازدواج نمیکنه یا واقعا اشتباه نمی کنه  

خدایا امیدم به توست ناامیدم مکن  
میگه من پول برام مهم نیست آنجیلا ولی برعکس وقتی میخواست عقد کنه با مهبد میگه یاد چیزهای که به اسم &n ...

دقیقا من دیگه دلم واسش نمیسوزه. خودکرده را تدبیر نیست. 

دقیقا من دیگه دلم واسش نمیسوزه. خودکرده را تدبیر نیست. 

من از اولشم دلم براش نمی سوخت مگه آدم اینقد بی دست وپا خودش هی عاشق میشه موقع احمد گفت وقتی از روستا شان آمدم دیگه از احمد بدم نمی آمد ازش خوشم آمد همش زبانی گفته شوهر نمیکنم ولی بعد یکی دوجلسه عاشق میشه واقعا آدم روانشناس باشه اینجور باشه 

خدایا امیدم به توست ناامیدم مکن  
من از اولشم دلم براش نمی سوخت مگه آدم اینقد بی دست وپا خودش هی عاشق میشه موقع احمد گفت وقتی از روستا ...

اخه من اولش گفتم تقصیر مامانشه. یا تربیتشه. اما الان دیدم نه بابا خودشم مشکل داره. 

سلام عزيزم منم خواننده تاپيكاي خوبت هستم اين داستان هم واقعيه؟

بله عزيزم اكه خونده باشين تا اينجارو چن تا نظر خانم گلكارو گذاشتم ايشون تمام داستاناش اقتباس از واقعيته

میگه من پول برام مهم نیست آنجیلا ولی برعکس وقتی میخواست عقد کنه با مهبد میگه یاد چیزهای که به اسم &n ...

فكر كنم به اون خاطر گفت ياد چيزهايى كه مهبد به نأمم كرده افتادم كه چون اون خونه و ماشين به نامم كرده و خيلى بهم محبت كرده ديگه درست نيست بهش نه بگم يا اون حسن نيتش و ثابت كرده منم بله رو گفتم 

بله عزيزم اكه خونده باشين تا اينجارو چن تا نظر خانم گلكارو گذاشتم ايشون تمام داستاناش اقتباس از واقع ...

دل رو خوندم برزو رو هنوز نه دارم انجيلا رو ميخونم

+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️

🦋 💘💘   انجیلا  💘💘🦋