2777
2789
عنوان

خواهشاً وقتی پول ندارید بچه نیارید

540 بازدید | 29 پست

من بابام کارمنده ولی هرچی پول درمیاره کمک می‌کنه یا خرج فامیلای حیوون صفتش می‌کنه هیچی تهش برای خودمون نمی‌مونه 

تمام زندگیم شده حسرت تمامش واقعا بی پولی درد بی درمونی نمی‌دونم اونایی که فقیرن فقط درک میکنن 

وقتی پول داری خیلی با کیفیت تر زندگی می‌کنی غذاهای خوب خونه ی خوب دوستای خوب مدرسه ی خوب حتی ظاهر خوب همه چی بخدا به این پول لامصب وصله واقعا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس فقیر نیستین بابات بی فکرع

بی فکر نیست اتفاقا خیلی بافکره ببین کلا اگه پولشم خرج اینا نکنه خیلی فرقی نمیکنه فک کن کلی درس خونده تهش اضافه کار بهش ساعتی بیست هزار تومان میدن فک میکنید با ساعتی بیست تومن چی میشه گرفت تو اینم مملکت پول یه بسته پفکم نمیشه

بی فکر نیست اتفاقا خیلی بافکره ببین کلا اگه پولشم خرج اینا نکنه خیلی فرقی نمیکنه فک کن کلی درس خونده ...

دیگه چه میشه کرد ماهم داریم با این پولا میگذرونیم با ساعتی اضافه کار ۲۰ تومنی وقتی وضع خودتون بد باید کمک به دیگران و قطع کن ی شغل دیگه هم دست وپاکنه

کاربری دست دونفر
بی فکر نیست اتفاقا خیلی بافکره ببین کلا اگه پولشم خرج اینا نکنه خیلی فرقی نمیکنه فک کن کلی درس خونده ...

با فکره از این لحاظ که میگه من نمی تونم سیر باشم وقتی بقیه گشنه هستن مثلا دختر دختر عمم بالاش معتاد بود من بچه بودم هیچی طلا نداشتم الآنم ندارم می‌گفت تا وقتی من برای اون گوشواره نخریدم برای تو هم نمیخذم حالا اون بنده خدا تا خرخره طلا داره کی به فکر من بود

دیگه چه میشه کرد ماهم داریم با این پولا میگذرونیم با ساعتی اضافه کار ۲۰ تومنی وقتی وضع خودتون بد بای ...

تمام روز سر کاره باورت میشه شاید روزی ۴_۵ساعت بخوابه فقطم همین حد خونه هست سرکار چندین ساعت اضافه وایمیسته که میگه پولش حلال باشه خیلی شغلای بهتر می‌تونست داشته باشه با مدرک دکترای ولی خودش گفت بخاطر خدمت به مردم همین شغل میمونه ولی دودش تو چشم می رفت تو چشم ما ....

خب وقتی میخوای دهقان فداکار باشی بیخود ۴تا بچه آوردی مردک

تمام روز سر کاره باورت میشه شاید روزی ۴_۵ساعت بخوابه فقطم همین حد خونه هست سرکار چندین ساعت اضافه وا ...

پس به حرف من مسرسی که بی فکر قصدم توهین نیستا به ملت خدمت کن بچت تو کمبود زندگی کنن برا بچه فلانی مسئول نیستی گوشواره بخری ولی برا بچه خودت مسئولی وقتی میتونه بیرون کار کنه ودرامد زیاد ورفاه بیشتر نمیکنه به فکر خانواده نیست

کاربری دست دونفر
نمی‌گذره واقعا اسم کاری که ما میکنیم هرچیه به جز زندگی ...

دقیقا خودم درک میکنم شوهرم ی عمر درس خونده با شغل سخت و طاقت فرسا که به قول شما اظافه کار ساعتی ۲۰ تومن نه وقت تفریح داره نه چیزی خسته شدیم بخدا

کاربری دست دونفر
پس به حرف من مسرسی که بی فکر قصدم توهین نیستا به ملت خدمت کن بچت تو کمبود زندگی کنن برا بچه فلانی مس ...

اره دیگه به فکر هم هست الا خانوادش 

بردار من ازپنج صبح تا شب باید بره سربازی فک کن وقتی کهشب میاد بجای اینکه بخوابه فردا صبح دوباره باید بره می‌ره اسنپ کارمیکنه با موتور اونم رنگش که میزنم صداش بغضیه اصلا میگم داداش شب برو خونه بخواب خسته ای یه چیزی بخور میگه آبجی مشکلات مالی هست ازمنم پول قبول نمیکنه😔

چندین ساله باهاش کلنجار رفتیم عوض نمیشه دیگه ماهم خسته شدیم