2777
2789
منم ی درمانگر پیدا کردم دارو هم مصرف میکنم .تو تاثیری هم دیدی .چیا داده مصرف کنی

من ۳ ماهی یبار مکملامو عوض میکنه یادم نیست ولی در کنارش واکسن زدم . اوزون تراپی میکنم هر ماه و اینکه کلوپوسکوپی کردم و رژیم رعایت میکنم اصلا و ابدا به خودم استرس نمیدم و هیچ جا مطالبی درموردش نمیخونم فقط به حرف دکترم گوش میدم من زخم دهانه رحمم گرفته بودم که الان زخمم خوب شده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینترنت منو روانی کرده .روحو روانمو خورده

دیگه اونجا هیچی نخون همش دروغه و اگه اینستا داری این پیجایی که الکی خودشون درمان گر معرفی میکنن اعتماد نکن فقط و فقط استرست دور کن آرامشت حفظ کن و به دکترت گوش بده چند وقته مبتلایی ؟

تو این یک سال از اول درمانت شروع کردی یا تازگیا

من ۷ ساله با نامزدم رابطه داریم .دوران دوسی نامزدی و الان هم عقدیم .هیچ خارش سوزش و... نداشتم 

بعد از جلسه ۳م لیزر .سری مخصوص نداشت .یهو عبونت گرفتم اولین بارم بود .ی دونه هایی دیدم و چندتا دکتر نشون دادم تا اخر سر تشخیص زگیل دادن 

حدود ۳ ماه پیش 

ی سری مکمل تقویت ایمنی میخورم 

حالا اسم هم نوشتم برا واکسن

من ۷ ساله با نامزدم رابطه داریم .دوران دوسی نامزدی و الان هم عقدیم .هیچ خارش سوزش و... نداشتم بعد از ...

دوران طلایی درمان ۶ ماه تا ۱ سال اول مبتلا شدن بیماره 

فقط پیگیر درمانت باش به هیچی هم فکر نکن فکرتو درگیر کنی