2777
2789
عنوان

رسم جهیزیه

219 بازدید | 30 پست

ما تو خونوادمون اینجوریه که همه وسایل با عروسه فقط دوماد دوتا فرش بیاره و تلویزیون 

ازور اونا رسم دارن همه چیزو دختر بگیره

بخاطر ای دوتا قلم چی افتادم وسط ازور نامزدم میخواد همیجور زیرش بکشه ازورم بابام راضی نمیشه خودمون بگیریم 

تازه عروسیم باباش خرجشو میده دوتا قلم چی میخواد بگیره جیگروم خون کرده

یبار میگه ندارم یبار میگه قسطی میگیرم یبار میگه یکاریش کن خودت من نمیتونم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

والا اگه آدم کسیو واقعا دوس داشته باشه

حاضره به هر قیمتی چندتا کالا رو بخره

واسه زندگی خودشم هست دیگه

فاز مردا چیه واقعا

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

ما یخچال و لباسشویی و سرویس تخت و گاز و تلوزیون و یک تخته فرش رو برآب داماد نوشتیم 

پول شام عروسیم بابام قبول نکرد داماد بده فت هرکس پول مهمونای خودش

مربی بدنسازی و پیلاتس

اصلنا نمیفهممش یه موقع ایقد خرجم میکنه ک دهنم باز میمونه یموقع هم خسیس میشه آخر نفهمیدم چجور آدمیه

ببین خساست نیس مرضه ببخشا

واسه خونه خودش دو تا فرش نمیخره؟ نداره یا نمیخواد و میخواد بندازه گردن شما؟

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

2790
2778
2791
2779
2792