2821
2789
عنوان

رسم جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین خساست نیس مرضه ببخشاواسه خونه خودش دو تا فرش نمیخره؟ نداره یا نمیخواد و میخواد بندازه گردن شما؟

حس میکنم فک میکنه ما داریم زرنگی میکنیم 😂😂😂منما دیگ هیچی نگفتم گفتم همیجور میریم جلو بعدم بهش میگم نخریدن دیگ چیکار کنم 

حس میکنم فک میکنه ما داریم زرنگی میکنیم 😂😂😂منما دیگ هیچی نگفتم گفتم همیجور میریم جلو بعدم بهش میگ ...

بهظ بگو رسممون اینه

ما تو شهرمون همه چی با دختره فقط تیوی با پسره شوهرم انقد پرروی میکرد هی میگف فلان قدر دادم تیوی گفتم برو بابا

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

حالا یه فروش تلویزیون هیچی نیستا ولی اینک ارزش قائل نشده و رسم انجام نداده زود وا نده اصلا

اره حس امنیتمو از دس دادم جدا از این حرفا میگم آخه مگ نباید مرد پناه ادم باشه مثلا توقع داشتم بگه نگران نباش درسش میکنیم باهم اصلا یکم دیرتر میخریم چیزی نمیشه چه

وا فقط فرش؟؟اینجا که سرویس چوب یخچال تلویزیون فرش میگیرن از داماد یعنی چه زورش میاد دو تا فرش بیاره ...

کلا عروسی با داماده ولی همشو باباش خرجش میکنه خوش بحالش واقعا 

چقد خوب چه شما رسم این چیزارو دارین چجوری گفتین به خونواده داماد وکی گفتین از همو اول یا موقع خرید 

بهظ بگو رسممون اینهما تو شهرمون همه چی با دختره فقط تیوی با پسره شوهرم انقد پرروی میکرد هی میگف فلان ...

خوب کردی دقیقا اینم همیجوریه همه هزارتا کنن ب چشش نمیاد یدونه خودش کنه دیگ هیچییی

خوب کردی دقیقا اینم همیجوریه همه هزارتا کنن ب چشش نمیاد یدونه خودش کنه دیگ هیچییی

توام مث خودش رفتار کن 

وای من پدرم درومد یذره 🤏 ازون جهات درستش کردم

انقد گفتم یخجالم فلان قدر شد مراقب باش فلان ها.... بعد یروز گف چرا میگی گفتم تو چرا انقد تیوی رو میگی خستم کردی بالاخره منم زبون باز کردم گف بیا نگیم🤣 و تموم شد

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

موقع کاغذ نویسی توافق میکنن حالا بعضیا کمتره بعضیا بیشتر

آخیی کاش ماهم تو بله برونمون حرف میزدیما راس میگی

الان خودش میگه اصلا نمیخوام خونوادم بفهمن منم گفتم هرجورراحتی