2777
2789
عنوان

میکروب معده 😭😭😭کسی تجربه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم اون زمان استرس زیادی داشتم و به احتمال زیاد به همین بستگی داشت

پس بگو من بخاطر همین گرفتم خودمم تعجب کردم وقتی دکتر گفت غذای الوده خوردی و این حرفا اخه من هلهوله و ترشیجات که اصلا نمی‌خورم و یا خیلی کم و پارسال و خیلی استرسی ام پارسال خیلی فشار عصبی و استرس داشتم و از همون موقعه معده دردام‌ شروع شد

عزیزم من نشنیدم واگیرداشته باشه شوهرم وبرادرشوهرام ارثی معده ضعیفی دارن همشم دکتروپرهیز نشنیدم بگن واگیردارع شماهم تامیتونی آبمیوه طبیعی بخورواینکه ابپزیابخارپز استرس از خودت دورکن نگران نباش خوب میشی

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود  
عزیزم من نشنیدم واگیرداشته باشه شوهرم وبرادرشوهرام ارثی معده ضعیفی دارن همشم دکتروپرهیز نشنیدم بگن و ...

ممنونم انشاالله 

فقط غذاهای ابپز نخورم ؟ چون دکتر اصلا بهم نگفت چی بخورم ونخورم فقط دارو بهم داد همین

پس بگو من بخاطر همین گرفتم خودمم تعجب کردم وقتی دکتر گفت غذای الوده خوردی و این حرفا اخه من هلهوله و ...

نه عصبی هست وبیشترارثی ،شوهرم عصبی هست اینقدرتوغذامراعات می‌کنه بچمم به این رفته ولی خودم همه چیزم داغون قلب وفشاردارم ولی معدم سنگ هضم می‌کنه یعنی همه چیزباهم میخورم ولی معده ام آخ نمیگه استرس زیاد فقط روی قلب وفشارم تاثیرمبزارع شوهرم روی معدش

ممنونم انشاالله فقط غذاهای ابپز نخورم ؟ چون دکتر اصلا بهم نگفت چی بخورم ونخورم فقط دارو بهم داد همین

ببین عزیزم وقتی معدت حساس میشع باید روی غذات کارکتی و اینکه استرس دورکنی استرس باعث ترشح اسید معده وزخم وفعال شدن میکروب میشه غذای تازع آب میوه طبیعی بخور سرخ کردنی اصلن ماست ولبنیات کمتر؛ میوه بیشتر خودت کامپوت کن پخته بخورهمه خوراکی هاخونگی باشه فقط فقط استرس کم کن خیلی مهمه اعصابت راحت باشه شام زودبخوربعدغذاراه بروهضم بشه انشالله زودخوب میشی