2777
2789
عنوان

میکروب معده 😭😭😭کسی تجربه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 40 پست
آره من دو سال پیش داشتم ولی هیچ ربطی به غذای غیر تمیز نداشت بیشتر به این میره که سس و ترشی هله هوله ...

واقعا 

من از پارسال معده درد داشتم ولی فاموتیدین می‌خوردم ولی امسال بدتر شد طوری که غذا نمی‌تونستم بخورم و لاغر شدم 

منم میگم اخه غذای الوده چه غذایی خوردم 

فکر میکنم شاید بخاطر ترشی باشه و یا هلهوله هرچند من خیلی زیاد نمی‌خورم

ولی با حرفت آروم شدم ممنون ازت من بشدت استرسی ام وقتی فهمیدم این بیماری دارم گفتم کارم تمومه دیگه میمیرم خصوصا وقتی تو گوگل هم سرچ کردم وراجبش خوندم😭😂💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودتو درمان کن دارو تو سر وقت بخور تحت نظر دکتر باش خوب میشی داداشت هم احتمالا بگیره ازت اگه مشکلی ش ...

خدا نکنه 😭😭😭😭😭😭😭😭بمیرم الهی بمیررررررم 

انشاالله هیچیش نشه

واقعا من از پارسال معده درد داشتم ولی فاموتیدین می‌خوردم ولی امسال بدتر شد طوری که غذا نمی‌تونستم بخ ...

گوگل اگه زدی انگشت پام میخاره مینویسه سرطان شایع خارش انگشت پا 😂😂

چیز خاصی نیست دارو هات رو به موقع بخور خوب میشی سریع

نه نمیشه

مگه ویروسه دختر؟؟؟

ب مامانت بگو پر هلو برات بخره

بعد پنج تاشو با یه قاشق عسل یکم اب

بزار سرکتری بمونه یه ۴۰دیقه

بعد ابشو و خوده هلوهارو هرچقد تونستی بخور

معده ات پاک میشه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

واقعاًشما تجربه دارید؟ البته انشاالله همیشه تنتون سالم خیلی خیلی نگران خانوادم

بله گلم داشته م و فکر کنم بازم شروع شده که بیشتر بخاطر استرسیه که از سال گذشته به این ور کشیده م 

واگیریش جوری نیست که با یه بار و دو بار باشه ، اون برا وقتیه که همممه ی ظرف و ظروف مورد استفاده تون مشترک باشه 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

خدا نکنه 😭😭😭😭😭😭😭😭بمیرم الهی بمیررررررم انشاالله هیچیش نشه

چقدر پا فشاری میکنی که واگیر داره عزیزم 

چند تا اومدن میگن واگیر نداره منم تجربه داشتم واگیر ندااااااااااره

بله گلم داشته م و فکر کنم بازم شروع شده که بیشتر بخاطر استرسیه که از سال گذشته به این ور کشیده م واگ ...

اونم تازه احتمال داره 

قطعی نیست 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

چقدر پا فشاری میکنی که واگیر داره عزیزم چند تا اومدن میگن واگیر نداره منم تجربه داشتم واگیر نداااااا ...

انشاالله همینطور باشه مردم از استرس