2777
2789
عنوان

یه روز جذاب یه روزرافتضاح

226 بازدید | 20 پست

چرا اینجوری میشم شما دلیلشو میدونید 

به نظرتون به حال دلم بستگی داره

مثلا یه بار هرکی میبینه بیش از حد  تعریف میکنه یا کلامی یا نگاه متوجه میشم ،بعضی روزا انگار نامرئی هستم ،حتی با تنفرهم نشون میدن

واسم دعا کنید لطفا🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلیلش چیه؟

اینکه خود ادم یه روز انرژیش مثبته یه روز منفی بخاطر فصل هم هست ، الان شما خودت یه روز مثلا باهمه خوبی یه روز حوصله نداری انرژیا بالانس نیس

دردِ دلَت رابشنود،بهتر زِ ما درمان کند…🥲

اینکه خود ادم یه روز انرژیش مثبته یه روز منفی بخاطر فصل هم هست ، الان شما خودت یه روز مثلا باهمه خوب ...

یعنی انرژی اینقد رو چهره تاثیر داره؟🥲

واسم دعا کنید لطفا🙏

یعنی انرژی اینقد رو چهره تاثیر داره؟🥲

انرژی انسانهای دیگه شاید اونروز منفی باشه، و اینکه بله انرژی کاملا روی چهره تاثیر داره، من چندین ساله یوگا و مدیتیشن میکنم وکاملا اگاهم به این قضییه حتی انرژی منفی ادمهارو از همین نی نی سایت متوجه میشم

انرژی انسانهای دیگه شاید اونروز منفی باشه، و اینکه بله انرژی کاملا روی چهره تاثیر داره، من چندین سال ...

پس برای اینکه همیشه جذاب و خواستنی باشیم باید زندگی اروم داشته باشیم و مثبت فکر کنیم و خودمونو دوست داشته باشیم 🙂

چیزی که واسه من سخت شده

واسم دعا کنید لطفا🙏

پس برای اینکه همیشه جذاب و خواستنی باشیم باید زندگی اروم داشته باشیم و مثبت فکر کنیم و خودمونو دوست ...

اگر ارامش درونیت رو پیدا کنی کم کم بدون اینکه خودت متوجه بشی اول اطرافیانت متوجه میشن و بعد افرادی که هم فرکانس خودتن جذب میشن بهت، چون فردی که شبیه تو نباشه اصلا نمیتونه باهات بسازه، واسه همینه که اونایی که مشکل دارن میگن ما بدشانسیم هرکی میاد سمتمون مشکل داره، در واقع بدشانس نیستن، هرچی درونشونه جذب میکنن

میشه اگه میتونی انرژی منو بگی

منظورم از انرژی این بود که افرادی که به شدت منفی هستن رو متوجه میشم و اصلا نمیتونم باهاشون هم صحبت بشم در واقع براشون دعا میکنم بهبود پیدا کنن

اگر ارامش درونیت رو پیدا کنی کم کم بدون اینکه خودت متوجه بشی اول اطرافیانت متوجه میشن و بعد افرادی ک ...

کاملا موافقم 

الان تو زندگی من یه مشگلی هست یعنی یکی هست نمیزاره به ارامش برسم و خودمو پیدا کنم ،الانم نمیتونم ترکش کنم ،هر موقع دور شدم از اون ادم ،میخوام رو افکارم کار کنم و هیچ چیز منفی رو تو ذهن و زندگیم راه ندم ،امیدوارم خدا نگاه کنه بهم 

ممنون از راهنماییت دوست عزیز 🌺

واسم دعا کنید لطفا🙏

کاملا موافقم الان تو زندگی من یه مشگلی هست یعنی یکی هست نمیزاره به ارامش برسم و خودمو پیدا کنم ،الان ...

خودآ، رو درون خودت پیدا کن، خدا میگه از رگ کردن بهت نزدیکترم، پس فکر میکنی کجاست؟ درون خودته، من واقعا هرکیو که دوس دارم ارامش داشته باشه بعنوان تجربه شخصی میگم فقط و فقط مدیتیشن کن