بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
انرژی انسانهای دیگه شاید اونروز منفی باشه، و اینکه بله انرژی کاملا روی چهره تاثیر داره، من چندین ساله یوگا و مدیتیشن میکنم وکاملا اگاهم به این قضییه حتی انرژی منفی ادمهارو از همین نی نی سایت متوجه میشم
پس برای اینکه همیشه جذاب و خواستنی باشیم باید زندگی اروم داشته باشیم و مثبت فکر کنیم و خودمونو دوست ...
اگر ارامش درونیت رو پیدا کنی کم کم بدون اینکه خودت متوجه بشی اول اطرافیانت متوجه میشن و بعد افرادی که هم فرکانس خودتن جذب میشن بهت، چون فردی که شبیه تو نباشه اصلا نمیتونه باهات بسازه، واسه همینه که اونایی که مشکل دارن میگن ما بدشانسیم هرکی میاد سمتمون مشکل داره، در واقع بدشانس نیستن، هرچی درونشونه جذب میکنن
اگر ارامش درونیت رو پیدا کنی کم کم بدون اینکه خودت متوجه بشی اول اطرافیانت متوجه میشن و بعد افرادی ک ...
کاملا موافقم
الان تو زندگی من یه مشگلی هست یعنی یکی هست نمیزاره به ارامش برسم و خودمو پیدا کنم ،الانم نمیتونم ترکش کنم ،هر موقع دور شدم از اون ادم ،میخوام رو افکارم کار کنم و هیچ چیز منفی رو تو ذهن و زندگیم راه ندم ،امیدوارم خدا نگاه کنه بهم
کاملا موافقم الان تو زندگی من یه مشگلی هست یعنی یکی هست نمیزاره به ارامش برسم و خودمو پیدا کنم ،الان ...
خودآ، رو درون خودت پیدا کن، خدا میگه از رگ کردن بهت نزدیکترم، پس فکر میکنی کجاست؟ درون خودته، من واقعا هرکیو که دوس دارم ارامش داشته باشه بعنوان تجربه شخصی میگم فقط و فقط مدیتیشن کن