2777
2789
عنوان

Tehran elahie👙

| مشاهده متن کامل بحث + 5999 بازدید | 135 پست
به نظرم اون کاربرم جهت ایسگاه کردن گذاشته

فک نکنم بچه سال بود چون اون چیزارو دوس داشت

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بذار نیاوران کاخ سعدآباد 😂😂😂

😞😂اونو یکی از بچه ها زودتر گذاشت

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

فک نکنم بچه سال بود چون اون چیزارو دوس داشت

من وقتی رفتم تو‌تاپیکش احساس کردم چند نفر جمع شدن دور هم دارن چرت و‌پرت میگن و به ریش بقیه میخندن، کلا تاپیک‌جهت‌مسخره بازی بود😂

با نسیمی دفتر ایام بر هم میخورد..
تهران تهران تهران حالا خود تهران تهران

یوو یووو یووو

گنگ گنگ مواد مواد دختر دختر🤣🤣🤣🤣

تیکه کلامه اون خانومه بود تو جوکر 

مشتبی چطور ندیدی اونو 🤣🤣🤣

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

چیکار دارین بنده خدا رو

دگ اخه به همه توهینم کرد گفت فقیرا چندشن یه بنده خدا برا خوابگاه پونصد کم داشت گف پونصدم مگه پوله و این چیزا

یه بار گفته بود ۱۳۰ ملیارد چیزی نیست که🤣

😂😂😂😂😂بعد من نمیدونم چرا پشماشو با ژیلت میزنه زنگ نمیزنه کلینیک بیاد خونشون😂😂

دگ اخه به همه توهینم کرد گفت فقیرا چندشن یه بنده خدا برا خوابگاه پونصد کم داشت گف پونصدم مگه پوله و ...

ن امضامو زدم تهران،زعفرانیه

خواستم امضامو ببینین

نمیدونم چرا تایید نشده

بالاخره بعد 3 سال خدا به منم نی نی داد، درست وقتی که تو اوج ناامیدی بودم... خدایا شکرت......... به امید بارداری همه منتظرا