2777
2789
عنوان

Tehran elahie👙

| مشاهده متن کامل بحث + 5871 بازدید | 135 پست
ن امضامو زدم تهران،زعفرانیهخواستم امضامو ببینیننمیدونم چرا تایید نشده

عشقم بزن نذار از اون کم بیاری😂

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

بیشتر ببینید
🤣اصلا چرا کلینیک نمیخره

داشتم فک میکردم همه سایت باید بیو بزنیم تهران ولنجک تهران شهرک غرب😂😂😂😂چه. حالی میده

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@زیبایخفته1  

یاالله خوش آمدید🌈🌈یه ساله گروه هستم از ناکجا آباد🙋🏻‍♀️ به عضویتم نگاه نکن چون کاربری قبلیم تعلیققق شدههه به خاطر چیزی های خیلی چرت andپرت ...دوست عزیز درخواست دوستی شما با کمی تاخیر قبول خواهد شد از صبر و شکیبایی شما بسیار متشکرم☺️😂 اینم بگم سوالی اضافی مثل اسمت چیه و چند سالته و کجا زندگی میکنی و اینا از من مپرسید چون ممکنه اصلا جواب ندممم🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️. ضمنااا اینو خوندی برای آرامش خودم و خودت یه صلوات بفرست📿اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿 مرسی🥰🥰
بیشتر ببینید

🤣🤣🤣🤣🤣

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱                          من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚                  وقتی نظر میدم یعنی با اون شخص حرف میزنم پس دست از سرم بردار :)                                                 "مذهبی های افراطی" به هیچ عنوان با من بحث نکنند و سعی در فرو کردن افکارشون به من نداشته باشن🙏💛                                                                                   مثلا روشنفکرای عزیزم فشار ندن تومون عقایدشونو.💜                  جنسیت؟ نژاد؟ محل زندگی؟ بیخیال همه انسانیم و تا وقتی به هم اسیب نزنیم ادمای خوب و قابل احترامی هستیم🙏                                                      پرنسسعلی های سایتم قابل احترامن اگه درخواست ندن! 🤦‍♀️😂   

بیشتر ببینید
نیاوران بهتره 🤧😂

عشقم شرمنده ما مثل اون پولدار نیستیم😞💔💔😂

بیشتر ببینید
دقیقا سوژه پبدا کردیم🤣

فقط خود درگیریش که نمیدونه ۱۹ سالشه یا ۲۴ سالش

بیشتر ببینید
من تا الان سه تا کاربر دیدم که لوکیشن خونشون رو زدن 😂😂😂😂این که تاپیک زده بود سومی و آخریش بود او ...

عشقم چرا زودتر از اینا نگفتی کین😂😂😂😂ما فک کردیم این اولیشه

بیشتر ببینید

تهران_داخل برج آزادی

سوشی خور زمانه

ن‍‌ه اخ‍‌ل‍‌اق دارم 🙂ن‍‌ه ح‍‌وص‍‌ل‍‌ه 🙃 ن‍‌ه اع‍‌ص‍‌اب 🤕 ک‍‌ل‍‌ا ک‍‌ن‍‌س‍‌ل‍‌م!☹       پس بازی نکنید با اعصاب نداشتم🙂🙂🙂

عشقم چرا زودتر از اینا نگفتی کین😂😂😂😂ما فک کردیم این اولیشه

نههههه اتفاقا یکی بود زده بود چند وقت قبل اینکه این خانوم تاپیک بزنه 

بعد بیو زده بود ونک 

گفتم جسارت شما چرا محل زندگیتون رو تو بیو زدید 

گفت کاربرا میپرسن منم گذاشتم 

چیزی نگفتم به بنده خدا حوصله بحث نداشتم😂😂😂

نههههه اتفاقا یکی بود زده بود چند وقت قبل اینکه این خانوم تاپیک بزنه بعد بیو زده بود ونک گفتم جسارت ...

وای باورم نمیشه😂😂😂😂😂یادمه اینستا اون اوایل ی عده میزدن😂😂😂😂ولی دگ نه نی نی سایت

بیشتر ببینید