2777
2789
عنوان

مدیر ساختمان

630 بازدید | 5 پست

سلام دوستان واستون بگم از بزرگترین اشتباهم الان چند سالی میشه مدیر ساختمان شدم و همه چیز داشت خوب پیش می‌رفت ک ی همسایه جدید از خدا بی‌خبر ک اومد تو آپارتمان ب سختی پول آب و گاز میده انگار مثلا داری ازش پول زور میگیری چقدر پول شارژ میدم فقط بهشون پیام میدم ک بریز بریز باورتون میشه اگ ب دیوار خونه اون همه میگفتم بیشتر گوش میکرد انقدر هم خسیس پول برقش ک از ما جداس رو نمیریزه ی بار اومدن قطع کردن چند روز بدون برق موندن میگه منو همسرم نیاز ب برق نداریم با چراغ گوشیمونم میتونم زندگی کنیم  خب با بی برقی میشینه یعنی آب هم مصرف نمیکنه حمام نمیره گاز مصرف نمیکنه چ وقتا ک از جیب خودم گذاشتم ک آیا آقا میریزه یا ن ب نظرتون چیکار کنم رها کنم این مسئولیت رو🤕

خدای بزرگم خودت کمکم کن 

مدیر ساختمانی همش مسئولیته.

کسی از آسانسور سقوط کنه. و آسانسور بیمه نداشته باشه .مدیر باید تماما پاسخگو باشه. 

یه نفر میاد تعمیر پمپ یا نظافت .یا هرکاری . اتفاقی براش بیوفته مدیر باید جواب بده.

دقت کنید ساختمان باید بیمه هئیت مدیره باشه 

آسانسور اول باید استاندارد باشه .و بعدش همی بیمه باشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه سخته مدیر ساختمون اونم خانوم هی باید سرو کله بزنی اگه خانواده ناسازگاری هم باشن اول مدیر ساختمون ...

تو این چند سال خیلی خوب مدیریت کردم هم از نظافت هم ب موقع پرداخت کردن هزینه های آپارتمان ک این آدم ذات خراب اومد و اذیت کرد

خدای بزرگم خودت کمکم کن