2789
عنوان

تاخیر پریود

133 بازدید | 31 پست

سلام خانوما من سابقه نداره از موعدم بگذره نهایت دیگه دو روز زودتر از موعد می‌شدم ۲۸ روزه یا ۲۵ روزه هست 

الان دو روز گذشته علت چی میتونه باشه؟

نگرانم

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

تغییر فصل و اب و‌هوا کنار هزاران دلیل دیگه ☺️

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چیکار کنم؟

من هفته پیش ی دکنوش خوردم اینجا بچه ها معرفی کردن برام هیلی خوب جواب داد س چار لیوان خوردم فردا شدم 

ترکیب دارچین و زنجبیل و مریم گلی و نبات و پونه

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

بارداری تنبلی تخمدان استرس کیست تخمدان تغییر فضل

بارداری با دو بار رابطه اونم روز هشتم و ۲۵ از اولین روز پریود با جلوگیری 

ممکنه؟

دیروز هم بی بی زدم منفیه

اصلا هم قصدش رو ندارم چون دوتا بچه کوچیک دارم

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
من هفته پیش ی دکنوش خوردم اینجا بچه ها معرفی کردن برام هیلی خوب جواب داد س چار لیوان خوردم فردا شدم ...

مرسی

بارداری با دو بار رابطه اونم روز هشتم و ۲۵ از اولین روز پریود با جلوگیری ممکنه؟دیروز هم بی بی زدم من ...

امکانش از روز ۲۵ هست ولی بیبی چک منفی بارداری از روز هشتم و رد می‌کنه ‌ . برای روز ۲۵ حداقل روز ۳۹باید بیبی چک بزنی

من هفته پیش ی دکنوش خوردم اینجا بچه ها معرفی کردن برام هیلی خوب جواب داد س چار لیوان خوردم فردا شدم ...

😂🤣🤣🤣🤣تو تاپیکت حسابی ازش عصبی بودی میگفتی مزه زهر مار میده 

خداروشکر که جواب داد به تلخیش می ارزید

😂🤣🤣🤣🤣تو تاپیکت حسابی ازش عصبی بودی میگفتی مزه زهر مار میده خداروشکر که جواب داد به تلخیش می ارز ...

اره 😂😂😂😂😂😂😂

😂🤣🤣🤣🤣تو تاپیکت حسابی ازش عصبی بودی میگفتی مزه زهر مار میده خداروشکر که جواب داد به تلخیش می ارز ...

البته اون موقع pmsبودم کنترل کلامم دس خودم نبود 

امکانش از روز ۲۵ هست ولی بیبی چک منفی بارداری از روز هشتم و رد می‌کنه ‌ . برای روز ۲۵ حداقل روز ۳۹با ...

ای وای اصلا بهش فکر نمی‌کنم پریروز یه لیوان دم کرده زعفران با گلاب خوردم تاثیر نداشت

آخ اه اه اخ میفهمم من توی پی ام اس به طلاقم میرسم

عذابه واقعا