2777
2789
عنوان

تاخیر پریود

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 31 پست
چندروز از پریودت گذشته.احتمااش خیلی کمه ولی صفرم نیست

دو روز 

من همیشه دو سه روز حتی ۵ روز قبل موعد پریود می‌شدم

اصلا علائم ندارم حتی دوران تخمک گذاری که پهلوی درد میکرد این ماه هیچ درد و ترشحی نداشتم 

حتی علائم پریود فقط خارش دارم

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
دو روز من همیشه دو سه روز حتی ۵ روز قبل موعد پریود می‌شدماصلا علائم ندارم حتی دوران تخمک گذاری که په ...

بنظرت یه هفته صبر کن 

اگه نشدی برو آزمایش بده 

انشالله که باردار نباشی و توی همین هفته پریود شی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظرت یه هفته صبر کن اگه نشدی برو آزمایش بده انشالله که باردار نباشی و توی همین هفته پریود شی

انشاالله ممنونم

دیروز یه بی بی زدم امروزم بزنم؟

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
نه تاثیری ندارع حداقل ۱۴ روز باید از رابطه آخرت بگذره تا بیبی چک جواب درستی بده

مرسی گلم

پس برای روز ۸ پری منفیه؟امکان نداره؟

نه عزیزم اگه باردار بودی از روز ۸ پریود صد در صد بیبی چک نشون میداد . الان روز ۲۵ مشکوکهکه اونم احتم ...

اخه جلوگیری هم داشتیم

مرسی❤

گلم  اشتباه حساب کرده بودم ۱۲ روز بعد نزدیکی چک زدم یعنی ۲۲ روز بعد پری ۱۳ مهر بود

گلم پایینو بخون