2777
2789
عنوان

شوهرم از نظر شغلی فکرش فقط کارگریه

195 بازدید | 17 پست

من بابام بازاریه و خودمم یه مدت پیشش کار کردم 

ولی الان همسرم کارگر کارخونست و پیشرفت از نظرش اینکه بره انبار دار کارخونه بشه ...بهش گفتم بیا پولامونو بزاریم روهم یه شغلی بزنیم اولش گفت باشه ولی دیدم هدف مشخصی نداره هرروز برای پول یه تصمیم میگیره منم که دیدم اینطوریه گفتم پول منو بابام برای جهیزیه لازم داره و با مامانم رفتم یواشکی طلا گرفتم گذاشتم کنار 

اینم بگم شوهرم ۵۰ درصد پولاشو تو ارز از دست داده ولی بازم تنها امیدش همین ارزِ میگه یه روز میره بالا حالا چه روزی خدا داند 

مامانم میگه الان دیگه مثل قدیم نیس جیب زن و شوهر یکی باشه اگه میبینی شوهرت به فکر پیشرفت خودش نیست یکاری کن خودت پیشرفت کنی یه شغلی شروع کن 

من یه خواستگار اینجوری داشتم با این که لیسانس داشت و مغازه هم میتونست بزنه کارگر کارخونه شده بود منم ردش کردم چون من میخواستم تا ارشد بخونم و درمانگر بشم و سطحمون به هم نمیخورد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازدواج کردید چکاره بودن و چند سال بود توی اون شغل بکدن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

الان ۳ ماهه خونه ی چند میلیاردی فروختم هر روز شوهرم گفت صبر کن برات ماشین خوب بخرم دوباره رو خونه سرمایه گذاری نکن  با باقی پولت طلا بخر. اگر شما انجام دادی منم دادم 

همچنان میگه صبر کن صبر کن صبر کن دیگه از ذوق افتادم. فهمیدم خودم باید به فکر خودم باشم  

اسمم نظر همسرمه

چه مامان فهیمی داری.

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

الان ۳ ماهه خونه ی چند میلیاردی فروختم هر روز شوهرم گفت صبر کن برات ماشین خوب بخرم دوباره رو خونه سر ...

من میگفتم زندگیمونو باهم میسازیم ولی شوهرم انگار نمیخواد سختی بکشه

ازدواج کردید چکاره بودن و چند سال بود توی اون شغل بکدن

الان دوساله تو این کار خودش که میگه هیچ پیشرفتی نکردم انگار یجای ثابت موندم ولی خب دوس نداده سختی بکشه

من میگفتم زندگیمونو باهم میسازیم ولی شوهرم انگار نمیخواد سختی بکشه

متاسفانه این خاصیت این نوع شغل هاست...کم کم آدما ترسو میشن و به همون حقوق راضی میشن....ولی اشتباهه...اگه به هر دلیلی اونجا دیگه کار نکنه،باید از صفر شروع کنه...

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

الان دوساله تو این کار خودش که میگه هیچ پیشرفتی نکردم انگار یجای ثابت موندم ولی خب دوس نداده سختی بک ...

این چیزا قبل ازدواج خیلی مهمه 

شما نمیتونی به زور توی یه چاه اب بریزی

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم