2777
2789

همش توفکرم داره میچرخه بچه من یعنی همیشه بایدتوحسرت خانواده بمون توحسرت خواهر برادر حسرت خونه ای که فقط مال خودمون باشه کسی توش امر ونهی نکنه یعنی میشه یکی پیدابشه دست منو پسرمو بگیرخوشبختمون کنه به پسرم احترام بزاره بچه ام بتونه طعم داشتن خانواده وخواهر برادر وبچشه خودم بتونم طعم خوشبختی رو بچشم از وقتی یادم مییاد بدبخت بودم توسن ۱۶سالگی مامانم فوت کرد ۱۷سالگی بایکی عقدکردم طلاق گرفتم چون دهن بین بودخسیس بود زنداداشاشو میبردمسافرت منو که زنش بودم بقران نمی برد همش گریه میکردم دیگه طلاق گرفتم حالا هم بعد ۷سال زندگی با آدم معتادکه همه کاری برای درست گردنش کردم باز دارم با ی بچه جدامیشم حق من از زندگی این بود پس کوعدالت خدا

یاد بگیرید که خودتون دنبال خوشبختی برید

نه اینکه منتظر کسی باشید خوشبختتون کنه

وگرنه عاقبت همین میشه 

دوتا طلاق توی شناسنامه

عدالت یعنی همین

کسی خوشبخته که دنبالش بره 

نه اونکه فقط منتظر خوشبختیه

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم

دنبال ازدواج نباش خودتو خلاص کن گور بابای حرف مردم

معتاد وحشتناکه جای تعلل نداره

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهت حق میدم اما الان پشت و پناه پسرت تو هستی و بالعکس،خداروشکر کن ک داری از ی مصیبت خلاص میشی عزیزم

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

یاد بگیرید که خودتون دنبال خوشبختی بریدنه اینکه منتظر کسی باشید خوشبختتون کنه

سوال پوستی:

برای جوشای سرسیاه(منافذ باز)چه کنم

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙

عزیزم خدا عقل داده شما ک شوهرت اینجوری بوده چرا بچه اوردی؟ خدا گفته بچه بیار من خوشبختت میکنم؟ 

خودتون گند میزنید تو زندگی بعد میگین عدالت خدا. خدا چشم داده عقل داده

والا منم زندگیم بهم ریخت ب خدا گیر ندادم چون انتخاب خودم بود😐😐

درسته شانس هم تو زندگی مهمه ولی بچه رو خودت اوردی

یاد بگیرید که خودتون دنبال خوشبختی بریدنه اینکه منتظر کسی باشید خوشبختتون کنه

اره درست میگی ولی وقتی آدمای متاهل رو میبینم چقدر خوشبختند میگم مگه چی میشدمنم کنار کسی حداقل یک ماه خوشبخت زندگی میکردم یعنی من از طبیعت جهان که ازدواج یک ماه هم حقم خوشبختی کنارکسی نبود

یاد بگیرید که خودتون دنبال خوشبختی بریدنه اینکه منتظر کسی باشید خوشبختتون کنهوگرنه عاقبت همین میشه د ...

نه عزیزم اولی رو نامزد بودم جداشدم فقط ی طلاق توشناسنامه ام 

اره درست میگی ولی وقتی آدمای متاهل رو میبینم چقدر خوشبختند میگم مگه چی میشدمنم کنار کسی حداقل یک ماه ...

نه درست متوجه نشدی

کسی خوشبخته که دنبالش بره 

نه اونکه فقط منتظر خوشبختیه

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم