2777
2789
عنوان

شوهر بچه ننههههه

239 بازدید | 15 پست

دیشب به شوهرم گفتم ما ماه عسل نرفتیم اصلا، الان آب وهوای کیش خیلی خوبه هوس کردم

شوهرم بحث اینو که کرد با ماشین و لنج بریم، منم استقبال کردم گفتم بنظرت هزینه‌اش چقدر میشه، واقعا هم نمیخواستم خیلی هزینه کنیم الان پرواز خیلی گرون شده

(اینم بگم من از بچگی ۵،۶ بار با خونوادم و هواپیما رفتم کیش حتی یه بار قبل ازدواج سفر مجردی با دوستام هم رفتم، نمیخوام اصلا خودنمایی کنم فقط میخوام پیش‌فرض گذشته‌ی منو بدونین، و بعدش ببینین شوهرم چیکار کرد)

خلاصه دیگه پی‌اش رو نگرفتم و اصن یادم رفت. اون لحظه فقط حسش اومده بود گفتم

امروز از سرکار بهم پیام داد کیش میری؟

واییی یجوری تو دلم قند میسابوندن که نگو، گفتم خدایا شکرت یه بارم شده به خواسته‌ی من اهمیت داد حتی شده با الاغ بریم شکر

یهو گفت بابام اینا از سمت شرکتشون هماهنگ کردن، بنظرت تاریخش کی باشه

گفتم یعنی با خونوادت میریم؟ گفت بله

باباااا من حرف ماه‌عسل زده بود بودم، خب حالا من باید کل اون سفر معذب باشم، همش حواسم باشه چی میگم چجوری میخورم کی میخوابم چی میپوشم چقدر خرج میکنم😭😭😭😭😭😭 تازه داداش کوچیکشمم۲۴ ساعت آویزونشه، با من بدرفتاری و حسادت میکنه حس میکنه داداششو ازش دزدیدم

به والله که این داداش بچه‌ ننه‌اش ارزونی خودش باشه من نخواستم😭😂

منم در جواب به شوهرم فقط گفتم باشه ولی حالا چرا کیش من دوس داشتم اونجا رو دوتایی بریم یه جای دیگه با خونوادت سفر مشترک بریم

سرییییع رفت به باباش گفت من دوس ندارم باهاشون برم سفر و من گفتم ما نمیایم😐😐😐😐😐😐😐😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه تا اون موقع زنده بمونم و دق‌نکنم انشااالله😂🙏🏼

نه باید کم کم روش کار کنی زمان بره ولی درست میشه توام سیاست به خرج بده کاری نکن فک کنه با اونا مشکلی چیزی داری حرف از مستقل بودن بزن اسم کسیو نیار حساس میشه دو برابر میره سمت اونا