2777
2789
عنوان

اگر به پسری

162 بازدید | 37 پست

کلی اخم و بی محلی کنی و غرورش خدشه دار بشه

و حتی مجبور بشی بد باهاش حرف بزنی توهین امیز ولی بازم نره و چند سال همین طور بمونه به نظرتون دلیلش چیه؟ یعنی واقعا میشه کسی از روی علاقه انقدر تحمل کنه 

البته مستقیم ابراز علاقه نکرده فقط با رفتارش

💥سوال و شبهه راجب خدا و قرآن و پیامبر(ص) و اهل بیت (ع) داشتی 🌱خوشحال میشم کمکت کنم چون خدا دوست داره!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخواد شکستت بده وابستت کنه انتقام بگیره اندفه اون بره سادیسم داره وگرنه پسرا ساده نیستن خیلیم پرنسس و خودشیفته ان سیع بهشون برمیخوره مراقب باش بازیت نده حتی ظاهر پسرا ساده بود گول نخورید مردا بازی های کثیفشونو بهم یاد میدن 

یا همه باهاش اینجورن ک دیگه عادت کرده مونده بیچاره کسی بهش پا نمیده وگرنه هیچکس نمیاد بی احترامیو صرفا بخاطر علاقه تحمل کنه مگ اینکه کم داشته باشه

کاربری دست دو نفره منو خواهریم(دوستم)🥰
میخواد شکستت بده وابستت کنه انتقام بگیره اندفه اون بره سادیسم داره وگرنه پسرا ساده نیستن خیلیم پرنسس ...

اخه مسئله اینجاس که من اصلا باهاش حرف نمیزنم بلاکش کردم ولی از ۲۰ سالگیم تا الان که ۲۴ سالم دائما چند وقت یکبار خودشو نشون میده ولی من طی این همه مدت فقط بی محلی کردم یکسال اخرم برای اینکه توی فضای مجازی انقدر ادم نفرسته که منو امتحان کنن که اهل دوستی هستم یا نه دری وری بهش گفتم الانم ساکت فقط میاد گاهی

💥سوال و شبهه راجب خدا و قرآن و پیامبر(ص) و اهل بیت (ع) داشتی 🌱خوشحال میشم کمکت کنم چون خدا دوست داره!
آره خببعدم اصن چیزی بینتون نیس ک بخاد بره چون ابراز نکرده و تو رابطع نیستینحالا همیجوری باهات راه می ...

چهار ساله اخه تا کی؟