2777
2789
عنوان

اگر به پسری

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 37 پست
میخواد شکستت بده وابستت کنه انتقام بگیره اندفه اون بره سادیسم داره وگرنه پسرا ساده نیستن خیلیم پرنسس ...

ن بابا ، انتقام دلیل داره این یارو صبوره البته بستگی داره رفتار استارتر چگونه باشه چون منم با اکثر مردهای جوان بد اخلاقم ولی اونا هیچی بهم نمی‌گم و بهم احترام میزارن (استاد موسیقی من خیلی جوانه رل هم داره ولی منم واقعا گاهی اوقات خیلی باهاش اخلاقم بده ولی اون میگذره ازش واقعا صبور و جنتلمنه) و اینکه بهم خیلی احترام می‌زاره و مهربونه

اخه مسئله اینجاس که من اصلا باهاش حرف نمیزنم بلاکش کردم ولی از ۲۰ سالگیم تا الان که ۲۴ سالم دائما چن ...

چقدر ساده ایی ،خب گاهی میاد ی توجهی هم بتو میکنه توام داری انگار وابستش میشی پیجهای ضد زن این بازیهای کثیفو یاد پسرا میدن ،نمیخوایش بلاکش کن دیگه بهش فکر نکن 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بنظرم مونده انتقام خونین بگیره🤣

چهار سال؟ عجب صبری داره و بیکاره😂😂😂 البته خیلی جور های دیگه میتونه تلافی کنه

💥سوال و شبهه راجب خدا و قرآن و پیامبر(ص) و اهل بیت (ع) داشتی 🌱خوشحال میشم کمکت کنم چون خدا دوست داره!
ن بابا ، انتقام دلیل داره این یارو صبوره البته بستگی داره رفتار استارتر چگونه باشه چون منم با اکثر م ...

پسرا از دختری که بهشون نه بگه هم یسریشون انتقام میگیرن پسرای  خودشیفته و پرنسس ها اینجورین 

چهار سال؟ عجب صبری داره و بیکاره😂😂😂 البته خیلی جور های دیگه میتونه تلافی کنه

چی از این بدتر وابستت کنه بعد بازیت بده ؟چه صبری گاهیم بتو توجه میکنه مگه بیستو چهار ساعته در خدمت توئه گاهی حوصلش سره میره میاد ی رخی بتو نشون میده کار سختیه بنظرت؟

چقدر ساده ایی ،خب گاهی میاد ی توجهی هم بتو میکنه توام داری انگار وابستش میشی پیجهای ضد زن این بازیها ...

بلاک ولی چهار سال دست برنمیداره دلیلش خب چیه وقتی یکی محلت نمیده برو پی کارت دیگه البته حتی براش یک فرم ازدواج فرستادم برای ارتباط گیری با واسطه گری های ازدواج که بره پی زندگیش فرداش با کت شلوار اومد در خونمون 

واقعا هم نمیخوام بهش فکر کنم ولی به شدت حس ششمم راجبش قویه میدونم کجاست حسش چیه اینا به کنار هر ادمی رو خواستم بره با چند تا نذر و صلوات ردش کردم ولی اینو هرچی چله و نذر و نیاز کردم نرفته که نرفته

💥سوال و شبهه راجب خدا و قرآن و پیامبر(ص) و اهل بیت (ع) داشتی 🌱خوشحال میشم کمکت کنم چون خدا دوست داره!
بلاک ولی چهار سال دست برنمیداره دلیلش خب چیه وقتی یکی محلت نمیده برو پی کارت دیگه البته حتی براش یک ...

نمیدونم وقتی اومد درست وحسابی خواستگاری بعد بهش فکر کن به اداهای پسرا توجه نکنید 

چی از این بدتر وابستت کنه بعد بازیت بده ؟چه صبری گاهیم بتو توجه میکنه مگه بیستو چهار ساعته در خدمت ت ...

چهار سال به یکی هی بیای رخ نشون بدی عجیب واسم حالا مستقیمم خواستگاری نیومده که نه شنیده باشه بگم انتقام موندم از این ادم

الان یعنی استاد موسیقی من هدفش چیه😂

اونو ولش بابا اهل رل زدن من اصلا این ادما رو قبول ندارم هرچقدرم رفتارشون خوب باشه

اونو ولش بابا اهل رل زدن من اصلا این ادما رو قبول ندارم هرچقدرم رفتارشون خوب باشه

خب رفتارش رو قبول نکن ، ب رفتار خودت ادامه بده و باهاش سرد باش بهش محل نده ازش دوری کن ، چون بی اعتمادی !

نمیدونم وقتی اومد درست وحسابی خواستگاری بعد بهش فکر کن به اداهای پسرا توجه نکنید

مشکل‌همین دیگه عین برزخ شده این قضیه نه می‌ره نه میاد 

انقدرم سعی میکنم فکر نکنم نمیشه که نمیشه احساساتشم حس میکنم 😑

خب رفتارش رو قبول نکن ، ب رفتار خودت ادامه بده و باهاش سرد باش بهش محل نده ازش دوری کن ، چون بی اعتم ...

همین روال رو چهار سال دارم انجام میدم ولی خسته شدم