بچه ها چند وقت پیشا 10 روز پیش تولدم بود و همسرم برام یه کادو متوسط خریداری کرد و جشن گرفتیم البته شب قلش اینکارو کرد روز تولدم که من میخواستم برم جایی و تو ماشین همسرم بودیم زیر صندلیش یه جعبه دیدم و فکر کردم این هدیه منه و هدیه دوممه و میخواد سورپریزم کنه چیزی نگفتم قرار بود شبش بریم خونه ی پدرم تا اونا هدیشونو بدن فکر کردم همسرم اونجا میخواد هدیه بده که بنا به دلایلی خانوادم اون شب نتونستن هدیه رو بدن و دو روز بعدش اومدن خونمون و هدیمو دادن که بازم از اون جعبه ای که تو ماشین همسرم بود خبری نشد و همسرم اونو به من نداد ..منم چند روزی صبر کردم اما دیدم چیزی نمیکه تا اینکه ازش پرسیدم اون جعبه چی بود گفت کدوم جعبه و اول یجوری بود انگار میدونست و با هم میخندیدم بعد قسمش دادم و گفت من نمیدونم شاید برای قبل بوده و رفته زیر صندلی اینم بگم ایشون 8 ماه پیش برای من یع النگو گرفته بود که تو همین جعبه ها میذارنش و خوده النگو رو داد بهم البته یادم نمیاد تو اینکه جعبه رو هم داده باشه شک دارم چون من یه سری جعبه ریختم دور ...ولی اینکه میگه از 8 ماه پیش اونجا بوده و رفته زیر صندلی برام عجیبه چون تو این 8 ماه چند بار کارواش برده ماشینو باید پیدا شه یا نه ...بعدش بهش میگم حوب الان کجاس میگه ماشینو بردم کارواش احتمالا کارگره انداختدش بیرون ...بچه ها باور کنم؟؟؟