بچه ها چند وقت پیشا 10 روز پیش تولدم بود و همسرم برام یه کادو متوسط خریداری کرد و جشن گرفتیم البته شب قلش اینکارو کرد روز تولدم که من میخواستم برم جایی و تو ماشین همسرم بودیم زیر صندلیش یه جعبه دیدم و فکر کردم این هدیه منه و هدیه دوممه و میخواد سورپریزم کنه چیزی نگفتم قرار بود شبش بریم خونه ی پدرم تا اونا هدیشونو بدن فکر کردم همسرم اونجا میخواد هدیه بده که بنا به دلایلی خانوادم اون شب نتونستن هدیه رو بدن و دو روز بعدش اومدن خونمون و هدیمو دادن که بازم از اون جعبه ای که تو ماشین همسرم بود خبری نشد و همسرم اونو به من نداد ..منم چند روزی صبر کردم اما دیدم چیزی نمیکه تا اینکه ازش پرسیدم اون جعبه چی بود گفت کدوم جعبه و اول یجوری بود انگار میدونست و با هم میخندیدم بعد قسمش دادم و گفت من نمیدونم شاید برای قبل بوده و رفته زیر صندلی اینم بگم ایشون 8 ماه پیش برای من یع النگو گرفته بود که تو همین جعبه ها میذارنش و خوده النگو رو داد بهم البته یادم نمیاد تو اینکه جعبه رو هم داده باشه شک دارم چون من یه سری جعبه ریختم دور ...ولی اینکه میگه از 8 ماه پیش اونجا بوده و رفته زیر صندلی برام عجیبه چون تو این 8 ماه چند بار کارواش برده ماشینو باید پیدا شه یا نه ...بعدش بهش میگم حوب الان کجاس میگه ماشینو بردم کارواش احتمالا کارگره انداختدش بیرون ...بچه ها باور کنم؟؟؟
خب عزیزم حالا فکرتو درگیر اون نکن میتونی پیگیر اون یه ملیون بشی؟یعنی یه جوری مطمئن شی که قرض داده به برادرش اگه اونو مطمئن شی این قضیه جعبه هم منتفی میشه
خب ببین یه جعبه کادو هشت ماه اونجا نمیمونه و توجه هم کن اگه موقع گفتن این حرف که بهش گفتی اگه حرکت خاصی نشون داد یا شوکه شد پس مشکوک میزنه ولی اینم بگم که خانم ها زیادی روی بعضی مسایل حساسن و روش فکر میکنن
چرا باز نکردی اخه من انقدر فضولم پاپیچ میشم نمیزارم شوهرم به مرحله سورپرایز برسه باید باز میکردی الان کاری از دستت بر نمیاد یه مدت خودتو بزن به اون راه که بهش اعتماد داری زیر زیر چکش کن
گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍♥️