2777
2789
عنوان

باور کنم ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 830 بازدید | 60 پست
همون شبشم که رفته بود هدیه بگیره 1 ملیون از حسابش کم شده بود که بهش گفتم گفت دادم برادرم گفتم تو اون ...

مشکوکه/:

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره باور کن وبیخودی واسه یه جعبه سرگردان،ذهن وزندگیتوبهم نریز

سلام دوستم.با اينكه نوزاد دارم و خيلى وقت ندارم اما هرطور بود داستان شما رو فقط خوندم و ازت خيلى خوشم اومد. ايشالا خوش و سلامت باشى

من بودم باور نمیکردم ولی کاری از دستت بر نمیاد میخوای زندگیتو داغون کنی ؟این فکرا هم فقط خودتو از بین میبره 

هرکی امضامو میخونه یه صلوات واسه شادی روح مامانم بفرسته

اخه خودتم یادت نبس النگو جعبه داشت یا نه

قشنگ فکر کن ببین با جعبه داد النگو رو

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل

ببین هرکسی همسر خودشو بهتر میشناسه... من اگه همسرم یه همچین چیزی ببینم میشینم رویروش مثل یه بالغ رک و پوسکنده بهش میگم که کارت داره منو دچار شک میکنه و یا بیا قشنگ توجیحم کن یا واقعیتو بگو چون مغزم داره فکرای ناجور میسازه

خدایا به خاطر تمام محبتت شکر ... من و پسرهام
سلام دوستم.با اينكه نوزاد دارم و خيلى وقت ندارم اما هرطور بود داستان شما رو فقط خوندم و ازت خيل ...

سلام عزیزم

ممنون ازتون😍

ان شالله خانواده شماهم خوشبخت باشین همیشه😘

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤