2777
2789

گاهی وقتا مثلا پیش اومده بهش گفتم برام فلان چیزو بخر گفته ندارم یا گفت صبر کن بعد برام سوال پیش میاد میپرسم ازش میگم چرا همش نداری هاتو میای به من میگی همش دوست داری بیای بگی من ندارم 

بعد برمیگرده میگه آدم نداری هاشو به زنش نگه به کی پس باید بره بگه 

آدم از حرفس اینو می‌فهمه ک اگر داشته باشم به تو چه ک بیام بگم دارم اما از نداری هامو به تو میگم ک ندارم از حرفس ناراحت میشم میدونید چرا باید فقط نداری هاشو بهم بگه ک اینطور میاد ک اگر ندارم پس برم به کی بگم

من مگه زنش نیستم مگه دشمنش هستم یا براش سنگینی دارم ک میگه نداری هامو باید ب زنم بگم 

واقعا ناراحت میشم تا حالا چندبار گفته 

چطور نمیاد بگه اگر داشته باشم هم تو باید بدونی

چرا برداشت بد میکنی .. خب راست میگه دیگه توبهش گفتی چرا نداریاتو ب من میگی اونم اینو جوابت داده و کاملا درسته تو داری باهاش زندگی میکنی نه دختر همسایع .. به تو نگه بره تو خیابون جار بزنه؟

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا برداشت بد میکنی .. خب راست میگه دیگه توبهش گفتی چرا نداریاتو ب من میگی اونم اینو جوابت داده و کا ...

خب من میگم چرا نمیاد بگه من دارم تو باید بدونی چون زنمی 

فقط اینو میگه 

منظورش اینه زن به آدم نزدیکه و آدم می‌تونه باهاش راحت باشه و درد و دل کنه 

چرا از این جهت به حرفش نگاه نمیکنی 

من بارها همسرم بهم گفته ندارم 

هر سری من گفتم جونت سلامت . خدا بزرگه 

خدایا، من یقین دارم که هستی ❤️🤍🌱️                                                 

خب من میگم چرا نمیاد بگه من دارم تو باید بدونی چون زنمی فقط اینو میگه

مگه وقتی داره بهت میگه ندارم 

اگه این جوریه پس خسیسه

منظورش اینه زن به آدم نزدیکه و آدم می‌تونه باهاش راحت باشه و درد و دل کنه چرا از این جهت به حرفش نگا ...

ندارم خیلی فرق داره با اینکه بگه نداری هامو باید به تو بگم پی برم به کی بگم 

مسلما نیمده بهت بگه ک اگر به تو نداری هامو نگم پس برم به کی بگم این حرفش مثل این میمونه ک داشته هام ربطی به تو نداری ک بگم اما نداری هام چرا 

ندارم خیلی فرق داره با اینکه بگه نداری هامو باید به تو بگم پی برم به کی بگم مسلما نیمده بهت بگه ک اگ ...

خب تو سوال پرسیدی ازش

جواب این بوده 

خب من میگم چرا نمیاد بگه من دارم تو باید بدونی چون زنمی فقط اینو میگه

خب درست میگه تو خیلی حساسی و زود رنج منم بارها همسرم اینو گفته و من درکش کردم

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .

اومده بهت گفته من نداری هامو به تو نگم به کی بگم ؟

بله گفته .. من خانومشم شریک زندگیشم این حرف هیچ وجه بدی نداره عزیزم .. حتی بهش گفتم همش نداری نمیشه که اونم گفته به تو نگم ب کی بگم راستم میگه ما شریک زندگی همدیگه ایم میشه بره ب مامانش بگه؟

بله گفته .. من خانومشم شریک زندگیشم این حرف هیچ وجه بدی نداره عزیزم .. حتی بهش گفتم همش نداری نمیشه ...

ببین خب من اینطوری فکر میکنم ک ایشون یعنی شوهرم وقتی اینطوری میگه یعنی به بقیه میگم دارم اما ب تو نه ربطی نداره به تو بگم دارم 

ببین خب من اینطوری فکر میکنم ک ایشون یعنی شوهرم وقتی اینطوری میگه یعنی به بقیه میگم دارم اما ب تو نه ...

خواهشا اینجوری فکر نکن 😢 زندگیه دیگه بخای همش اینجوری فکر کنی تهش ناسازگاری و سرد شدن ازهمدیگست