2777
2789
عنوان

خاله های بی همه‌چیز

| مشاهده متن کامل بحث + 1359 بازدید | 66 پست
بنظرم مشکل از مامانته اگه یبار جوابشون بده اینجوری نمیکنن

دقیقا اصلا میگم تو باهاشون خوب بلش فقط منو ول کن 

جالبه با خود‌مامانمم خوب نیستم کوچیکترن اما حتی بود وفت که تو صورتم مامانمم زدن حرف بد به بابام زدن اما مامانم از طرفداری دست برنمیداره

میگفتن گندکاری های شوهرتو فقط خاجخ حافظ شیرازی نمیدونه حالا بابام اصلاااا اینطوری نیست خیلی مرد خوب و ارومیه میگه عیب نداره اونا کم سنن متوجه نیستن

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

یعنی مامانت هنوز تشخیص نداده ک خواهراش چقد عوضین😑😑😑از بابات کمک بگیر

بابام میگه ولش کن گوش نده. میگه کلا قطع رابطه کنیم

اونسریم که به خاطر اونا مامانم منو از پله انداخت پایین بابام گفت اگه چیزیش سده بود خودتو خواهرتون ول نمیکردم بریز دور اون خواهرارو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بابام میگه ولش کن گوش نده. میگه کلا قطع رابطه کنیماونسریم که به خاطر اونا مامانم منو از پله انداخت پ ...

مادرت مشکل روانی نداره ؟

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

مادرت مشکل روانی نداره ؟

مامانم خیلی آدم تعصبی خیلی تعصب خانوادشون میکشه اگه بابامم چیزی بگه میگه چا به خانواده خودت نمیگی حق نداری به خانوادم حرف بزنی 

بعد جالبه عمم با ما قهر بود الان فهمید من ازدواج کردم با جعبه شبرینی اومد خونمون یا بابام مریض بود عموم اومد همه کارارو انجام داد اقلا خانواده بابام اینطوری نیستن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

مامانم خیلی آدم تعصبی خیلی تعصب خانوادشون میکشه اگه بابامم چیزی بگه میگه چا به خانواده خودت نمیگی حق ...

مامانت تو سبک مادرشوهر منه ،،،سر همین اخلاقش شوهر من وپدر شوهرم باهاش بارها دعوا کردن ولی درست نمیشه میگع همه دنیا فدای خواهرام

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

مامانت تو سبک مادرشوهر منه ،،،سر همین اخلاقش شوهر من وپدر شوهرم باهاش بارها دعوا کردن ولی درست نمیشه ...

دقیمت مامانم اینطوریه نمیدونم کی میخواد بفهمه اونا با ما بدن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

دقیمت مامانم اینطوریه نمیدونم کی میخواد بفهمه اونا با ما بدن

اینا میدونن ولی ب روشون نمیارن کار خودتو بکن 

اینا میدونن ولی ب روشون نمیارن کار خودتو بکن

همون واقعا دیگه جایی ببینمشون مجل سگم بهشون نمیدم سلامی ندارم بهشون بدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

همون واقعا دیگه جایی ببینمشون مجل سگم بهشون نمیدم سلامی ندارم بهشون بدم

تو فقط باباتو کوک کن بنداز وسط باید مامانت از یکی حساب ببره تا کوتاه بیاد 

خودمو بکشم داغم بمونه دل مامانممممم که انقدر از خواهرای خرش طرفداری میکنه الان مثلا جشنمه باید خوشحا ...

نگا کن هروقت ادیتت کردن فاک نشون بده یه لبخند ملیح هم بزن مامانت هم گفت تو فلان کارو کردی بگو نه تا اونا هم بسوزننن

خودمو بکشم داغم بمونه دل مامانممممم که انقدر از خواهرای خرش طرفداری میکنه الان مثلا جشنمه باید خوشحا ...

ما سالهاست با عموها و عمه هامون قهریم به یه ورمون هم نیست 

کعون لق شون که نمیان 

جشن خوب بگیر کیک بزرگ بخر عکسای جشن ت بزار استوری و پروفایل 

تا ماتحت شون آتیش بگیره 

ما سالهاست با عموها و عمه هامون قهریم به یه ورمون هم نیست کعون لق شون که نمیان جشن خوب بگیر کیک بزرگ ...

همون دیگه دارن آتیش میگیرن چون خانواده نامزدم خیلی پولداره میخوان برام تالار بگیرن و تور بپوشم و مراسمم مهمه

همون منم میگم به درک که نمیان فقط رنگ‌نزنن برینن له اعسابم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

نگا کن هروقت ادیتت کردن فاک نشون بده یه لبخند ملیح هم بزن مامانت هم گفت تو فلان کارو کردی بگو نه تا ...

🤣🤣🤣🤣جرررررررر عالیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس