2777
2789

۴مهر ازمایش دادم بتا ۰/۰۱ بود و منفی

۲۱مهر ازمایش و تکرار کردن بتا ۱/۷۶بود و منفی

منفیه پس جرا بالا رفته ؟اونم اینقد کم

1 دیگه کم منفی. اون 6 دهم هم مهم نیستــ سما تنبلی تخمدان داری حتما جدی پیگیری کن... ورزش و رژیم مواد قندی هم خیلی تاثیر داره

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد علاع و اینا هم داشتی

ورزش و جدی شروع کردم رژیم قند مصنوعی گرفتم  و سیکلم ک 40 تا 60 روز بود رو رسوندم ب 26 روزه و باردار شدم. ورزش معجزه میکنه از داروخانه قرص ویتاگنوس بگیر برا تنظیم سیکل عوارض هم نداره گیاهی...  حتی اگ قصد بارداری هم نداری نزار تنبلی بگیری  هزار تا درد و مرض با این تنبلی سر ادم میاد

ورزش و جدی شروع کردم رژیم قند مصنوعی گرفتم و سیکلم ک 40 تا 60 روز بود رو رسوندم ب 26 روزه و باردار ...

باشهه ممنون ازت عزیزدلم 

وقتی بتا ۵ بود علاعم هیچی نداشتی که به بارداری شک کنی؟

باشهه ممنون ازت عزیزدلم وقتی بتا ۵ بود علاعم هیچی نداشتی که به بارداری شک کنی؟

چرا خوب جون علامت بارداری و قبل پریود کمی شبیه همن ممکن شک کنی...  اوایل بارداری دلدرد زیاد داری سینه ها ورم میکنه ترشحات یهو چند برابر میشع خوابالودگی و پرخوری معمولا زیاد.  برا قبل پریود هم همینه ولی درصد کمتر