2777
2789
عنوان

خواستگاری

103 بازدید | 7 پست

قراره دختر وپسر همدیگه رو ببینن 

پسر چ سوالایی بپرسه از دختر خانم

جذابترین روز جهان روز ظهوراست...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

من میگم از خودتون بگید 😐

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱 اکانت موقتا دست ۳ نفره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سوالایی که باهم آشنا بشید دیگه 

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     
سوالایی که باهم آشنا بشید دیگه

مثلا چ سوالایی

جذابترین روز جهان روز ظهوراست...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

رنگ مورد علاقشو

کمک بزرگی کردی

سوالایی ک شخصیت همو بشناسید و اینک چ سوالایی بپرسید بستگی به موقعیتش داره

مثلا اگ دانشجوعه باید بپرسید ک دوس داری حتما شاغل باشه یا ن ؟

یا سوالایی ک اعتقادات همو بشناسید و ببینید تفاهم دارید یا ن

مثلا چ سوالایی

مثلا سطح تحصیلات

شغل 

هدف تشکیل خانواده 

نظرت درمورد ادامه تحصیل یا شاغل شدن 

درمورد دین وایمان 

چقد اهل بیرون رفتن و تفریح هست یا نه 

با جمع دوستاش بیشتر خوش میگذرونه یا خانواده 

نوع پوشش 

از قبیل این سوالات... البته اگه سنتی باشه 

بازم با این سوالا کسی رو نمیشه شناخت باید وقت بذاری آشنا بشی 

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز