2821
2789

قبلش چطور بود؟؟

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بابت داده هات و نداده هات شکر ولی ازت یه دختر سالم و صالح میخوام منو به آرزوم برسون الهی آمین❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوب بود از دیروز تا حالا حرکت داره ولی کم شده

ني ني من تو هفته ٣٨ حركت داشت ولي شدت ضربه اش كم شده بود نسبت به قبل البته از اول كم تكون ميخوردرفتم دكتر گفت چيزي ميس ولي برو فردا بخواب عملت كنم بيخود خودتو عذاب نده ٣ روز زود بدنيا اومد بعدها گفت كه نخواستم بترسونمت بند نافش سفت شده بود دور گردنش 

حتما برو دكتر معاينه ات كنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بابت داده هات و نداده هات شکر ولی ازت یه دختر سالم و صالح میخوام منو به آرزوم برسون الهی آمین❤️

ني ني من تو هفته ٣٨ حركت داشت ولي شدت ضربه اش كم شده بود نسبت به قبل البته از اول كم تكون ميخوردرفتم ...

وای عزیزم منم نگران همینم تروخدا برام دعا کن

الهی و ربی من لی غیرک

عزیزم تست حرکت رو انجام دادی؟نتیجه اش چی شد؟منم ۳۶ هفته ام حرکاتش کم شده بود امروز خیلی نگران بودم رفتم نوار قلب شو گرفتم مطمئن شدم اگه چندبار تست حرکت رو انجام دادی تغییری نکرد حتما برو پیش دکترت نوار قلب شو بگیره

وای عزیزم منم نگران همینم تروخدا برام دعا کن

نگران نباش اگر ميتوني الان برو اورژانس

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانوما ببخشید شما حرکات نی نی و از هفته چند حس کردین ؟ من خیلی نگرانم

به دنیا نیامده‌ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بی‌راهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم‌، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبود‌هایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می‌کنیم..
عزیزم تست حرکت رو انجام دادی؟نتیجه اش چی شد؟منم ۳۶ هفته ام حرکاتش کم شده بود امروز خیلی نگران بودم ر ...

عزیزم منظورت از تست حرکت خوردن شیرینی و دراز کشیدن؟

الهی و ربی من لی غیرک
الان نمی تونم صبح میرم بهداشت

اره برو خيالتو راحت كن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۲۴ هفته

جفتتون خلفی بوده ؟ من خلفی ام . ولی هنوز حس نکردم. 18هفته ام  هفته پیشم سونو بودم مشکلی نبود . ولی چون خلفیه نباید تا الان حس میکردم ؟ 

به دنیا نیامده‌ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بی‌راهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم‌، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبود‌هایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می‌کنیم..
2790
2823
2791
2779
2792