2821
2789
اگه اشتباه نکرده باشم از 18 هفتگی حسش کردم

واقعا ؟ خوش بحالتون

به دنیا نیامده‌ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بی‌راهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم‌، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبود‌هایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می‌کنیم..

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

جفتتون خلفی بوده ؟ من خلفی ام . ولی هنوز حس نکردم. 18هفته ام  هفته پیشم سونو بودم مشکلی نبود . ...

اره خلفیه هنوز وقت داری نگران نباش حسش میکنی

الهی و ربی من لی غیرک
جفتتون خلفی بوده ؟ من خلفی ام . ولی هنوز حس نکردم. 18هفته ام  هفته پیشم سونو بودم مشکلی نبود . ...

بله برای منم خلفیه البته دکتر بهم گفته بود چربی دور شکمم باعث میشه دیر احساس کنم تا اون موقع توهم تکون خوردن بود ولی تو هفته ۲۴ اولین تکون خوردنشو به وضوح احساس کردم

اره خلفیه هنوز وقت داری نگران نباش حسش میکنی

وای مرسی

به دنیا نیامده‌ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بی‌راهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم‌، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبود‌هایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می‌کنیم..
بله برای منم خلفیه البته دکتر بهم گفته بود چربی دور شکمم باعث میشه دیر احساس کنم تا اون موقع توهم تک ...

واقعا ممنونم .خیلی نگران بودم

اره انجام دادم حدکت داره ولی ضربه هاش مثل قبل قوی نسیت برای همینم نگرانم

امروز دکترم بهم گفت چون بچه ات بزرگ شده دیگه مثل قبل جا نداره و اگه تست حرکت خوب بود نگران نباشم برای منم تکوناش خیلی آروم شده

امروز دکترم بهم گفت چون بچه ات بزرگ شده دیگه مثل قبل جا نداره و اگه تست حرکت خوب بود نگران نباشم برا ...

خداکنه چیزی نباشه خیلی نگرانم

الهی و ربی من لی غیرک
خداکنه چیزی نباشه خیلی نگرانم

ان شاء الله گه چیزی نیست برای من دوباره نوار قلب نوشته که کامل مطمئن بشم امروز سونو هم رفتم بهم گفت حرکاتش صفر شده خیلی نگران شدم ولی دکترم گفت چیزی نیست 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز