2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من جمع نبستم.اکثر اونایی که تاپیک خوشبختی یا موفقیت زدن توسط کاربرا ترور شدن که داری دروغ میگی یا پُ ...

نوشتین هرکس /: ینی جمع بستین/:

اون ک اره/: اصن چشم دیدن خوشبختی بقیه رورندارن بضی ادما):

هرچی بگیم میگن دروغه/:

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 
وایسا وایسا الان چشمت میزنم میترکیییییی

خخخخخخ 

بیشین سرجاد خخخخخ (شوخیدم)

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 
عههه مگه من با شوما شوخی داروم

میدونی چیه ..خخ خندم گرفته به یه. چیزی اگ بگم میترکی ازخنده((: 

پست من شوخی بود و منظورم هرکسی که تاپیک موفقیت یا خوشبختی زده نبود منظورم اینه که توسط بعضی کاربرا د ...

بلی((: 

بوگو بوگو 

خخخخخ خندم میگیره. به اینکه ... طرف.. 

وسط دعوا باشوهرش طرف تاپیک میزنه/:

یابچه اش داره داغون میشه تاپیک میزنه/؛

خخخ ناموووسن اینجا عجب حوصله ای دارنا ..‌خخخخخ