بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ن 😔😔دیگه فک نکنم درس بشه نمیدونم چراب هرکی محبت کردم خوبی کردم اینجوری اخرجوابمودادن بخدادلم گرفته ...
ببین مهسا سعی کن خودت حالتو خوب نگه داری از کسی توقع نداشته باشی اینکه بین شوهرت فرق بزارن بهش فکر نکن اصلا برات مهم نباشه خودتو و شوهرتو دوست داشته باش به اونام احترام بزار همیت کافیه .به خودت برس و نزار حال دلت غم باشه امیدوارم همسرت پا پیش بزاره و از نوع شروع کنید..ببین گلم راجب دوستات دوست فقط در حد دوسته دوست همسر و خانواده نمیشه همیشه کنار ادم نمیشه لحظه ای که میخواد باشه نیست پس برات مهم نباشه همه ما از دوست دیدیم زیاد نباید توقع داشت
خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من
منم دقیقا مثل توام...تک و تنهام ن دوستی ن فامیلی نه همدمی...امیدم به ازدواج و اینده و فامیل شوهر و اینا بود ک با این خیالات رفتم تو زندگی و وقتی دیدم اون رویا تبدیل به کابوس شده نتونسم تحمل کنمو طلاق گرفتم و الان وضعیتم خیلی بدتر شده و تازه الان فهمیدم چرا من توقع بیجا داشتم که ادما مثل رویای تو ذهنم باشن...من باید زندگی خودمو میکردم
اخر یک روز خسته میشود از نیامدنش.مگر یک آدم چقدر میتواند نیاید
از توقع...محبت به اندازه بکن تا جایی ک اگ برات کاری نکردن یا حتی بدی کردن هی خودخوری نکنی...به شوهرت محبت کن جوابشو میگیری اونم باسیاست ولی به خانوادش در حد لازم و خیلی سروسنگین باش و نیاز نیس اونارو مث خانواده خودت ببینی و به هیچ عنوان مشکلاتتو بهشون نگو...
اخر یک روز خسته میشود از نیامدنش.مگر یک آدم چقدر میتواند نیاید
اصلا نباید تلاش کنی به کسی بفهمونی چقد دوسش داری دوسش داشته باش باهاش با محبت باش اگه فهمید که چه خوب😍 اگه نه شما کار خودتو کردی و توقع نداشته باش و بخاطر این خودتو عذاب نده دختر خوب.
حتما خودت خوبی. ولی توقع داشتن و بدتر از اون به زبون اوردنش خوب نیست. سعی کن خودت باشی طرف مقابلتم خودشه یعنی نخواه عوض بشه هر کسی یه خصلتی داره. اگه اینو قبول کنی خودت بیشتر از همه تو آرامشی عزیزم.