2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 21 پست
😔😔😔همسرم کلی فرق میزاره انگارمن دشمنشم اوناخیرخواهش انگارمن غریبم برخرج میادهیچی اماخانوادش کافیه ...

یه نصیحت خواهرانه  بهت بگم     نمیدونم عقدی یا عروسی  کردی      اگه عقدی  از حالا مقابل خانواده ش    جبهه نگیر     آقایون دوست ندارن    فقط باید جایی که میتونی  بیخیال باشی و  کم کم   با محبت و  سیاست   کار  خودتو   بکنی      هی بگی چرا به مامانت اینو  دادی  چرا  واسه  خواهرت  این  کارو  کردی     بدتر لج میکنه هاااا.  حواست باشه.    سعی کن   نسبت به اونا   بی اهمیت باشی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عقدم یکسال ودوماه

دقیقا تمامش طبیعیه

شما اول اشناییتون هس و توقع نداشته باشین خانوادش ک بیست و خرده ای ساله کنارشونه عیبهاشونو کمتر میبینه تا تو...

اخلاقاتون دست هم نیومده

و حساسترین دورانه

هم اولشه و ادم توقع های زیادی داره

تو فقط طرز فکرتو باید عوض کنی و هیچوقت هیچوقت هیچوقت با شوهرت بحث نکنی تو هیچ شرایطی و حرفو عوض کنی...مطمعن باش تا مدتی ک بدون بحث و توقع و گله و دعوا باشه خیلی حس ارامشی پیش تو پیدا میکنه و تمام زندگیش تو میشی و سمتت جذب میشه

و توام ک بی توقع باشی خودت ارومتری

اخر یک روز خسته میشود از نیامدنش.مگر یک آدم چقدر میتواند نیاید
یه نصیحت خواهرانه  بهت بگم     نمیدونم عقدی یا عروسی  کردی      ا ...

اول اینجوربودم تشویقش میکردم برس بهشون امادیدم اونادارن یادش میدن برام کاری نکنه جلورومم میگفتن فلان چیزونخربراش اینکارونکن براش منم دیدم رفته رفته داره بدمیشه برام ن خرج میکردن حرفموگوش میکرد

دقیقا تمامش طبیعیه شما اول اشناییتون هس و توقع نداشته باشین خانوادش ک بیست و خرده ای ساله کنارشونه ...

سخته خسته شدم بخداای مدت اینکاروکردم تادعوامیشدحرفوعوض میکردم خودمومیزدم ب بیخیالی

سخته خسته شدم بخداای مدت اینکاروکردم تادعوامیشدحرفوعوض میکردم خودمومیزدم ب بیخیالی

صبر صبر صبر

من طلاق گرفتم الان روز و شبم گریس

اخر یک روز خسته میشود از نیامدنش.مگر یک آدم چقدر میتواند نیاید