2777
2789
عنوان

اقدام

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 21 پست
سلام میشه از تجربه ات دزمورد عکس رنگب بگی من خیلی میترسم از عکس رنگی ...اطرافیانم منو ترسوندن ....در ...

اون مایع حاجب که میریزن توی رحم یکم دردناکه اما میشه تحمل کرد نگران نباش. میزان دردشم بستگی به لوله هات داره. اگه لوله ها باز باشن و مشکلی نداشته باشن که درد زیادی نداره اما اگه چسبندگی یا گرفتگی داشته باشن یکم درد داره و احتمال اینکه با همون مایع لوله ها باز بشن زیاده. مال من چسبندگی داشت ولی باز نشد با عکس رنگی .حالا باید لاپاراسکوپی کنم. انشالا موفق باشی 

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍
اون مایع حاجب که میریزن توی رحم یکم دردناکه اما میشه تحمل کرد نگران نباش. میزان دردشم بستگی به لوله ...

ممنون رفیق بابت جوابت 

یعنی خدا به هممون یه بچه خوشگل مشکل بده ک این سختی ها و انتظاراو دردا فراموش بشه باوجود فرشته کوچولوهانون 

من از دردش خیلی میترسم ....همش میترسم بخاطر بچه هزارتا کوفت و زهرمار دیگه سرم بیاد...بدتر مریض شم😢

چند ساله منتظری؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون رفیق بابت جوابت  یعنی خدا به هممون یه بچه خوشگل مشکل بده ک این سختی ها و انتظاراو دردا ف ...

خواهش میکنم عزیزم. خدا از زبونت بشنوه. انشاااااالاااااا 🙏 

نگران دردش نباش گلم. اگه دکترت عکس رنگی برات تجویز کرده برو انجام بده. دردش چند دقیقس اما به قول خودت ارزششو داره اگه نی نی دار بشیم. من حدود 14 ساله ازدواج کردم و 3 تا سقط داشتم که درمان کردم الان 1 ساله مجددا تو اقدامم هنوز باردار نشدم تازه کشف کردن که لوله هام چسبندگی داره و باید لاپاراسکوپی انجام بدم. دیگه توکل بخدا

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍
خواهش میکنم عزیزم. خدا از زبونت بشنوه. انشاااااالاااااا 🙏  نگران دردش نباش گلم. اگه دکترت عکس ...

عزیزمم💔

منم دوبار سقط داشتم

حالا ک اینجوری گفتی شیر شدم برم عکس رنگی بدم 

راستی چند سال پیش دادی چقد هزینه داشت

عزیزمم💔 منم دوبار سقط داشتم حالا ک اینجوری گفتی شیر شدم برم عکس رنگی بدم  راستی چند سال پیش ...

من پارسال دی ماه عکس رنگی گرفتم. دقیقا یادم نمیاد هزینش چقد شد. از بس اینور اونور پول دادم قیمتا یادم نمیمونه. اما ارزون نشد فقط یادمه دویستو خورده ای وسایلش شد انگار صدو خورده ای هم عکس شد حدود 300-400 شد فکر میکنم. حتما برو انجام بده. مطمئن باش از درد سقط کمتره 

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍