2777
2789
عنوان

اقدام

252 بازدید | 21 پست

من حدود شش ماهه اقدام کردم به بارداری و همونطور که دکترم گفتم از روز دهم بعد پریودم تا هجدهم بمن گفت یک شب درميون،ولی هنوز باردار نشدم خیلی استرس دارم، لازم هست پیش دکتر ديگه آیی برم و بگم که یکسال گذشته تا قرص کیتوفن رو بده؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه کیست یا خودت یا شوهرت مشکلی ندارید.تا یکسال ایرادی نداره.

بعد اقدامم پاهاتو چنددقیقه بالا نگه دار

أَلَیْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ؛ آيا خدا كفايت‏‌كننده بنده‌‏اش نيست

سلام اول از همه اینکه استرس ممنوع 

دوما به دکترت اعتماد داسته باش سوما تا یکسال دارو نمیدن 

طبق دستورات دکتر جلو برو ازمایشات قبل بارداری رو انجام بده حین نزدیکی از مکروهات بپرهیز با وصو باش حتما بسم الله بگو تو نت ی سرپی بزن نوشته حتما کتاب ریحانه بهشتی رو تهیه کن منکه خیلی عاشق مطالبشم

بعدشم بعد نزدیکی رحمتو منقبص کن هی چند بار تا بره داخل اون مواد

سلام گلم، دکتر ازتون آزمایش و سونوگرافی خواست؟ اگر بله نتیجش چی بود؟

بله،همه نوع سونو دادم،همسرم هم آزمایش داد البته همه اينا به اصرار من، همه چی اوکی بود، ولی نميدونم چرا باردار نمیشم

عزیزم من 1 ساله اقدامم همه آزمایشا و سونو و عکس رنگی خودم و همسرم خوب بود. چند تا دکتر عوض کردم که ببینم پس دلیل اینکه باردار نمیشم چیه. آخر رفتم مرکز ناباروری دکتر تا عکس رنگیمو دید گفت لوله هات چسبندگی و پیچو تاب داره 😢 نمیدونم توی این 1 سال چرا این همه دکتر نفهمیدن اینو و الکی هزینه و وقتمو هدر دادن. خیلی دکترا گیجن. به نظر من حتما برو مرکز ناباروری. بلاخره اونا دقیقتر بررسی میکنن همه چیو. موفق باشی

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍
عزیزم من 1 ساله اقدامم همه آزمایشا و سونو و عکس رنگی خودم و همسرم خوب بود. چند تا دکتر عوض کردم که ب ...

سلام میشه از تجربه ات دزمورد عکس رنگب بگی من خیلی میترسم از عکس رنگی ...اطرافیانم منو ترسوندن ....درصورتی ک تویه نت چیز خاصی نبود