ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من بر اساس تجربه خودم که شخصیتی زودرنج و حساس دارم و سالها تو خابگاه بودم میگم،،،تو خابگا سعی کن با همه خوب باشی ولی زیاد با کسی صمیمی نشی چون بعدا طرف اشتباهی کنه خیلی لطمه روحی میبینی و باعث پس رفت تو درس هات میشه،،،سعی کن بیشتر با خودت باشی و این چندسالی که تو خابگا هستی فقط برای ایندت تلاش کنی نه اینکه تمرکز کنی تو ارتباط با هم اتاقی هات که بر اساس روحیه شما مطمئنا مسائلی پیش میاد که روحتو عذاب میده،،،جوری رفتار کن کسی جرات نداشته باشه حقتو ضایع کنه تو اتاق ولی به شکلی که در موردت بدبین نشن و اعتمادشونو بهت از دست ندن
تو خابگا اکثرا دخترا دوست پسر دارن ،،،شما ریلکس باش باهاشون و پیشنهاد دادن باهامون بیا بیرون نرو البته مستقیم نگو مثلا بگو کلاس دارم و ...باهات در مورد دوست پسراشون حرف زدن نظر نده فقط با سیاست خاصی گوش بده حرفاشون ولی منفعل باش که درگیرت نکنن
مگه چیکار میخوای بکنی.بنگاه املاکه یا بورس سرمایه گذاری.همه مثل خودت دانشجو هستن یه سال بالاتر دو سال بالاتر.این حرفا چیه اخه.نهایت سو استفاده اینه بخوان دو تا دونه میوتو بدزدن اگر یخچال تو اتاقت نباشه.هماتاقیت خوب باشه و خودت عاقل هیچ مشکلی پیش نمیاد.واقعا متاسف میشم تو اینزمونه انقد ادعا دارن دهه هشتادیا بلدن از حقشون دفاع کنن و کلی ادعا و دهه شصتیا رو مسخره میکنن .به جای توانمند کردن بچه هاشون و یاد دادن راه زندگی اینجوری بقیه رو به چشم ک لاه بردار میبینن.فکر کن پدر مادر بقیه همچنین دیدی به شما دارن.خیلی زشت و توهین امیزه.من خودم تا قبل دانشگاه پشت کنکور میوه وچاییممامانم میورد سر میزم.ولی انقد بهماعتماد بنفس دادن رفتم شهر غریب.ولی نه سو استفاده ای ازم شد نه چیزی.همون بحثای عادی نهایت که اگر تو خوته باشی با اعضا داری.یا نهایت دو بار پنیرتوبدزدن.مثلا سر همین کلی برو بیا کردیم یخچال دادن به اتاقا.کلی چیز یاد گرفتیم.
او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟