2777
2789
عنوان

😭😭😭😭

132 بازدید | 7 پست

یه کم طولانیه ولی لطفا بخونین؛

دقت کردین امام زمانمون چقد غریب و تنهاس😭😭😭😭

ما زندگی رو بدون عشقمون ، کسی که دوسش داریم نمیتونم تصور کنیم ، ولی ... ولی هزار و خورده ای ساله بدون امام مون داریم زندگی میکنیم عین خیالمون نیست 😭😭😭😭 اصلا انگار برامون عادی شده نبود آقا😭😭😭😭😭😭😭... کسی که با اومدنش هممون آرامش داریم ، آرامش خودمون و چندین نسل بعدمون تامینه ، چقد تادیک خیانت مبینیم؟؟ چقد تاپیک التماس دعا میبینیم؟؟ من خودم بیشتر تاپیکا التماس دعا داشتم از نی نی سایتی ها ، ولی وقتی آقا بیاد تمام مشکلاتمون حل میشه 😭😭😭😭😭 آراااامش داریم

بچه ها بیاین از این به بعد یه جور دیگه از خدا ظهور مهدی فاطمه رو بخوایم که ظهورشون اول از همه به نفع خودمونه

بیاین یه عهدی با خدا ببیندیم ، یه کاری کنیم برا ظهور ، ترک گناه ، نماز اول وقت ، صلوات ، دعای فرج ، هر چی خودتون میدونین

التماس دعای ظهور دوستای گلم

بگیر بخواب خودت رو شکنجه نکن 🌱💚

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

عجب دغدغه هایی دارین واقعا😐😐😐

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توهین نکنید لطفا دوستان

نکردن که

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚