2777
2789
عنوان

لیزر کسی رفته

90 بازدید | 8 پست

سلام دوستان

میخوام لیزر برم 

یه جا پیدا کردم میگن خوبه ولی دستگاهش سری جدا نداره یکم ترسیدم برم

اگه برم مشکلی پیش میاد؟

گفتن خودشون رفتن مشکل پوستی نداشتن 

اما تواینستا میخوندم یسریا مشکلات پوستی گرفتن

به نظرتون اگ جلوی خودم ضد عفونی کنه خوبه و برم؟

اخه قیمتشم مناسبه کارشم میگفتن خوب جواب گرفتن

شاتیه یا ژلی؟

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. . نرهای سایت درخواست دوستی یا صحبت نامتعارف ببینم؛ اکانت تون رو میدم نی نی یار تعلیق کنه❌.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم ولی گفت که سری مشترک داره جداگانه نیست

چطور نمیدونی

ریز همه چیشو دربیار از جمله اسم دستگاهت!

من خودم سه جلسه ست با ژلی میرم. فقط برای هر مراجع جلو چشم خودش باحوصله چندبار الکل میزنه، تمیز میکنه و بعدم سلفون میکشه. دستگاهمم الکساندر دایود اندیاگ آمریکایی 2023 ئه.

احتمالاً ژلی باشه.. ولی اگه خواستی بری حتماً از اپراتورت بخواه اینکارو بکنه. اگرم شاتی باشه اگه سری جداگانه و شخصی اینا نداشته باشه ریسکه واقعاً دیگه اختیار با خودته

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. . نرهای سایت درخواست دوستی یا صحبت نامتعارف ببینم؛ اکانت تون رو میدم نی نی یار تعلیق کنه❌.

پس در کل سری مشترک یه ریسکه حتی اگه تمیز کنه؟

سری مشترک دستگاه شاتی آره بنظرم ریسکه..

حالا باز شما اطلاع بگیر ببین چجوریه قشنگ سوالاتو ازشون بپرس راحت باش میخوای جایی هزینه کنی ک ارزششو داشته باشه 

افتضاحه از کجا میدونی سری رو ضد عفونی می‌کنند تازشم ضد عفونی کنه باز هم بدون سری شخصی امکان انتقال زگیل تناسلی هست

یه مرکز لیزر میشناسم تو اصفهان هم دستگاهشون محشر و به روزه هم اپراتورشون دقت کار بالایی داره بهداشت رو خیلی خوب رعایت می‌کنند و قیمتشونم به نسبت مراکز دیگه مناسب تر هست به دوستان اصفهانی پيشنهاد میکنم حتما این مرکز لیزر رو امتحان کنند.

09217870776