2777
2789
عنوان

درد دل

| مشاهده متن کامل بحث + 1250 بازدید | 37 پست
واقعا دیگه نا امید شدم ،،دو تا اتفاق مشابه واسم اتفاق افتاد ک دومی ضربه روحی وحشتناکی بهم وارد کرده ...

عزیزم نمیخوام سرزنشت کنم ,ولی شما که میدونستی خانواده ش ناراضین نباید خیلی به ازدواج دل خوش میکردین.حالا اینو بذارین به حساب یه تجربه هرچند تلخه .اما فراموشش کنید و توکلتون به خدا باشه .شک نکن خدا بهترشو واست رقم میزنه

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...
عزیزم نمیخوام سرزنشت کنم ,ولی شما که میدونستی خانواده ش ناراضین نباید خیلی به ازدواج دل خوش میکردین. ...

درسته عزیزم خانوادش ب شدت مخالف بودن و بهانه الکی اوردن 

من از نظر تحصیلی خانوادگی و فرهنگی واقعا چیزی کم ندارم اما بخاطر طرز فکرای غلط و اینکه مادرش خیلی بهش وابسته است این اتفاق افتاد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

درسته عزیزم خانوادش ب شدت مخالف بودن و بهانه الکی اوردن  من از نظر تحصیلی خانوادگی و فرهنگی وا ...

فک کن اگه میخواستی باادمی که خونواده اش مخالفن و به مادرش وابسته اس زندگی کنی چی میشد۰ پس فردا اینقد تو گوشش میخوندن تا جا بزنه۰ همون بهتر که اول خودشو نشون داد۰ واقعن متاسفم خیلی سخته۰ منم بارها به نحوه دیگه ای  از سمت یه عده ضربه اساسی خوردم بازم پاشونو از زندگیمن میکشن بیرون۰ حسرت به دلمه یه روز واسه خودم زندگی کنم

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!
درسته عزیزم خانوادش ب شدت مخالف بودن و بهانه الکی اوردن  من از نظر تحصیلی خانوادگی و فرهنگی وا ...

عزیزم سعی کن کلا فراموشش کنی ,هرچند میدونم خیلی سخته ,چون میگی به مادرش خیلی وابسته س و راحت قید پنج سال عاشقی رو بخاطر خانواده ش زده. مطمئن باش بعدا به مشکلات خیلی عمده ای برمیخوردین. خودتو با چیزای دیگه مشغول کن تا فراموشش کنی, اما برای فراموش کردنش خودتو درگیر یه رابطه جدید نکنی, چون الان تو آسیب دیده ای و نمیتونی درست تصمیم بگیری. فعلا به خودت فرصت بده,کامل فراموشش کن و اونوقت انشاالله اگه مورد خوبی برات پیش اومد ازدواج کن. توکلت به خدا باشه گلم 

فک کن اگه میخواستی باادمی که خونواده اش مخالفن و به مادرش وابسته اس زندگی کنی چی میشد۰ پس فردا اینقد ...

واقعا سخته زندگی کردن اما بیشتر از این ناراحتم ک تهمتای فوق العاده زشتی ب من و خانوادم زدن 

واقعا متاسف شدم واستون چون خودم همیشه چوب بد بودن ودخالتای ادمارو خوردم و کاملا میتونم درکتون کنم

عزیزم سعی کن کلا فراموشش کنی ,هرچند میدونم خیلی سخته ,چون میگی به مادرش خیلی وابسته س و راحت قید پنج ...

مرسی از حرفای قشنگت گلم خیلی ممنونم 

نهه ب هیچ وجه خودمو درگیر رابطه نمیکنم چون از نظر روحی واقعا داغونم و شکست خوردم 

واقعا سخته زندگی کردن اما بیشتر از این ناراحتم ک تهمتای فوق العاده زشتی ب من و خانوادم زدن  وا ...

اینا که از الان تهمت و حرفای زشت!شروع کردن مطمعنن بعدن راحتت نمیزاشتن ۰بهتر که تموم شد۰ قدر خودتو بدون عزیزم۰ ازروی ناامیدی به هر کسی دل نبند۰ لیاقت ما بیشتر از این مدل ازدواجاست

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!
مرسی از حرفای قشنگت گلم خیلی ممنونم  نهه ب هیچ وجه خودمو درگیر رابطه نمیکنم چون از نظر روحی وا ...

خواهش میکنم عزیزم,امیدوارم هرچی زودتر زندگیتون بر وفق مراد بشه😘

اینا که از الان تهمت و حرفای زشت!شروع کردن مطمعنن بعدن راحتت نمیزاشتن ۰بهتر که تموم شد۰ قدر خودتو بد ...

اره میدونم ک نمیزاشتن راحت زندگی کنم 

مشکلم اینه ک الان پسرشون رفته پیش پدرم و برادرم گفته قید خانوادمو میزنم خودم تنها میام خاستگاری اما پدرم قبول نکردن

اره میدونم ک نمیزاشتن راحت زندگی کنم  مشکلم اینه ک الان پسرشون رفته پیش پدرم و برادرم گفته قید ...

پدرت درست گفته تو هم خام نشو که دوباره ضربه نخوری

چه رسمی همه فامیلو جمع میکنید خب معلومه که تو این دوره زمونه بهم میخوره 😕

👈به بچه ها یاد بدید که به غریبه ها👥👤 بگویند خانم  یا آقا عمو یا خاله گفتن موجب حس اعتماد در کودکان می شود و می تواند به راحتی کودک را فریب دهد
چه رسمی همه فامیلو جمع میکنید خب معلومه که تو این دوره زمونه بهم میخوره 😕

ما شهرستان کوچیک زندگی میکنیم اگه جمع نکنیم حرف میزنن و میگن حتما یه ایرادی بودی ک ب کسی نگفتن

ما شهرستان کوچیک زندگی میکنیم اگه جمع نکنیم حرف میزنن و میگن حتما یه ایرادی بودی ک ب کسی نگفتن

ما فقط پدر و مادر طرفین و اگر خواهر برادر دارن میان

👈به بچه ها یاد بدید که به غریبه ها👥👤 بگویند خانم  یا آقا عمو یا خاله گفتن موجب حس اعتماد در کودکان می شود و می تواند به راحتی کودک را فریب دهد
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز