2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

سلام من هم امروز اولین روز عضویتمه . خوشبختم عزیزم

خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین 

ممنونم دوستان از محبتتون 

من ۶ سال پیش همکلاسیم اومد خاستگاریم و من دوسش نداشتم .ب اجبار خانوادم توو مراسم خاستگاری شرکت کردم و قرار عقد گذاشتن ،رفتیم ازمایش و خرید و درست لحظه ای ک تمام مهمونا خونمون جمع بودن یه بحثی بین فامیل پیش اومد و بهم خورد و همه رفتن ..خدا میدونه چی کشیدم اون لحظه و چقدر از ابروی رفته ام جلو فامیل خجالت کشیدم...

بعد از اون اتفاق من با یه نفر اشنا شدم و پنج سال بهترین خاطرات رو باهم داشتیم ..تا اینکه ۱۷ مهر اومدن خاستگاری بر خلاف میل خانوادش...اون لحظه من شادترین ادم روی زمین بودم .صبحش رفتیم ازمایش و قرار شد روز بعد عقد کنیم ،اما اتفاقی ک نباید می افتاد رقم خورد ..ساعت ۱ شب بهم زنگ زد و گفت خانوادم ب طور کامل ناراضی شدن و دوباره اون اتفاق ۶ سال قبل تکرار شد 

فقط با خودم میگم خدایا مگه یه بنده چقد طاقت داره با ۲ اتفاق مشابه امتحانش کردی ؟؟نمیدونم بذارم پای حکمت خدا ؟یا بدشانسی خودم!

ممنونم دوستان از محبتتون  من ۶ سال پیش همکلاسیم اومد خاستگاریم و من دوسش نداشتم .ب اجبار خانوا ...

عزیزم شک نکن حکمتی در کاره ,مشابه همین مورد شما برای دوستم پیش اومد ,اونم خیلی شاکی بود از همه چی و همه کس .ولی سال بعدش برادرم دوستمو دید و الان زنداداشمه و خداروشکر هردو خیلی راضین

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...
عزیزم شک نکن حکمتی در کاره ,مشابه همین مورد شما برای دوستم پیش اومد ,اونم خیلی شاکی بود از همه چی و ...

واقعا دیگه نا امید شدم ،،دو تا اتفاق مشابه واسم اتفاق افتاد ک دومی ضربه روحی وحشتناکی بهم وارد کرده چون پنج سال عاشق بودم و یهو همه چی بهم خورد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز